Άρπαξαν το λάδι όλης της χρονιάς αλλά συνελήφθησαν

Άρπαξαν το λάδι όλης της χρονιάς αλλά συνελήφθησαν

Δυο Έλληνες, ένας 20χρονος και ένας 26χρονος, εισέβαλαν σε αποθήκη και άρπαξαν από μέσα δοχεία με συνολικά 150 κιλά ελαιόλαδου και γεωργικά εργαλεία

Άρπαξαν το λάδι όλης της χρονιάς αλλά συνελήφθησαν
Άφησαν πολλά ίχνη τα οποία οδήγησαν στον εντοπισμό τους, οι δυο νεαροί που λεηλάτησαν τον αποθηκευτικό χώρο ενός ηλικιωμένου αγρότη σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος στο Ηράκλειο και «σήκωσαν» την παραγωγή λαδιού όλης της χρονιάς και γεωργικά εργαλεία. 

Οι δυο Έλληνες, ένας 20χρονος και ένας 26χρονος, εισέβαλαν στην αποθήκη το απόγευμα της Κυριακής και, όπως κατήγγειλε ο 76χρονος ιδιοκτήτης της, άρπαξαν από μέσα δοχεία με συνολικά 150 κιλά ελαιόλαδου, μια αντλία ψεκαστικού, δύο ξυλοκοπτικά και διάφορα άλλα γεωργικά εργαλεία. Αμέσως μόλις έγινε η καταγγελία, ξεκίνησαν έρευνες από αστυνομικούς του τμήματος Καστελίου και του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου.

Μέσα σε λίγη ώρα, οι δυο δράστες εντοπίστηκαν στην ίδια περιοχή, συνελήφθησαν και τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και επιστράφηκαν στον ηλικιωμένο. Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή, οι δυο νεαροί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης