Έγκλημα στο Μοσχάτο: «Σκότωσα τον Μάριο μέσα στο πρακτορείο» είπε ο Παραολυμπιονίκης στη μάνα του

Έγκλημα στο Μοσχάτο: «Σκότωσα τον Μάριο μέσα στο πρακτορείο» είπε ο Παραολυμπιονίκης στη μάνα του

«Δεν μπορώ να είμαι χαρούμενη μετά το κακό που έγινε» λέει η κυρία Ελισάβετ και προσθέτει: «Το παιδί μου αφέθηκε ελεύθερο αφού το ποσοστό αναπηρίας του ξεπερνά το 80%»

Έγκλημα στο Μοσχάτο: «Σκότωσα τον Μάριο μέσα στο πρακτορείο» είπε ο Παραολυμπιονίκης στη μάνα του
Κι ενώ στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, διευθετούνται και οι τελευταίες λεπτομέρειες προκείμενου να επιστέψει στο σπίτι του ο Παραολυμπιονικής Βασίλης Τσαγκάρης, καθώς του επιβλήθηκε ο κατ΄ οίκον ηλεκτρονικός περιορισμός, η μητέρα του μιλάει στο protothema.gr.

Με τρεμάμενη φωνή που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το σοκ, η μητέρα του 39χρονου αθλητή προσπαθεί να συγκεντρώσει τα κομμάτια της και να δώσει δύναμη τόσο στον εαυτό της όσο και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της. «Δεν μπορώ να είμαι χαρούμενη μετά το κακό που έγινε», λέει στο protothema.gr η κ. Ελισάβετ και συνεχίζοντας προσθέτει: «Το παιδί μου αφέθηκε ελεύθερο αφού το ποσοστό αναπηρίας του ξεπερνά το 80% και δεν θα μπορούσε να αυτοεξυπηρετηθεί στη φυλακή. Όλα τα άλλα σας τα έχει πει ο δικηγόρος μας».

Κλείσιμο



Η μητέρα του Παραολυμπιονίκη ήταν η ίδια που έμαθε για την εγκληματική ενέργεια του γιου της και μάλιστα από τον ίδιο. Μετά από τη δολοφονία ο Βασίλης Τσαγκάρης, αφού έκλεισε τα ρολά του πρακτορείου ΟΠΑΠ, αφήνοντας μέσα σε αυτό, τον αιμόφυρτο Μάριο Λουκόπουλο, κατευθύνθηκε προς το σπίτι του. Σε έναν από τους ορόφους της τριώροφης κατοικίας μένει ο Παραουλυμπιονίκης, ενώ στον ακριβώς από κάτω η μητέρα του. Αμέσως ο 39χρονος, κατ' ομολογία δολοφόνος, φώναξε τη γυναίκα που τον έφερε στη ζωή και με κομπιασμένη φωνή της είπε: «Μητέρα έκανα κάτι πολύ άσχημο». Η ηλικιωμένη γυναίκα αμέσως τον ρώτησε ποια ήταν η πράξη για την οποία έχει τρομοκρατηθεί για να πάρει την εξής απάντηση: «Σκότωσα το Μάριο πριν από λίγο μέσα στο πρακτορείο».

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα η μητέρα του βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, προσπαθώντας να τονώσει το ηθικό του γιου της και ταυτόχρονα να κρύψει το δικό της πόνο.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης