Πυρπόλησαν πάλι κάδους απορριμμάτων στο Αγρίνιο!

Πυρπόλησαν πάλι κάδους απορριμμάτων στο Αγρίνιο!

Μέσα σε λίγα λεπτά, γύρω στις 2 τα ξημερώματα, τρεις κάδοι απορριμμάτων έγιναν παρανάλωμα του πυρός στις οδούς Φιλελλήνων και Μαρίνου Αντύπα, όπου έφτασαν άνδρες της Πυροσβεστικής

Πυρπόλησαν πάλι κάδους απορριμμάτων στο Αγρίνιο!
Νέα επιδρομή έκαναν στους δρόμους του Αγρινίου τα ξημερώματα του Σαββάτου οι σύγχρονοι «Νέρωνες» που παραδίδουν στο πυρ κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης! Μάλιστα, ήταν η δεύτερη μέσα σε τέσσερις ημέρες!

Μέσα σε λίγα λεπτά, γύρω στις 2 τα ξημερώματα, τρεις κάδοι απορριμμάτων έγιναν παρανάλωμα του πυρός στις οδούς Φιλελλήνων και Μαρίνου Αντύπα, όπου έφτασαν άνδρες της Πυροσβεστικής. Οι φωτιές σβήστηκαν, όμως οι κάδοι καταστράφηκαν ολοσχερώς. Οι έρευνες για τα αλλεπάλληλα μπαράζ εμπρησμών βρίσκονται σε εξέλιξη από το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής και την Ασφάλεια Αγρινίου, ωστόσο δεν έχουν οδηγήσει στα ίχνη του ή των δραστών.

Οι «Νέρωνες των κάδων» είχαν ξεκινήσει το καταστροφικό τους έργο τη νύχτα της Δευτέρας, όταν πυρπόλησαν τρεις κάδους στις οδούς Δασκαλοπούλου και Μπιζανίου και άλλους δύο κάδους στη γωνία Πανεπιστημίου και Σεφέρη και την οδό Λαμπέτη τα ξημερώματα της Τρίτης. Σε όλες τις περιπτώσεις, οι κάδοι καταστράφηκαν ολοσχερώς και χρειάστηκε άμεση αντικατάστασή τους. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης