Κλοπή μαμούθ από εταιρεία στη Λάρισα

Κλοπή μαμούθ από εταιρεία στη Λάρισα

Οι δράστες φαίνεται ότι ήξεραν πού χτυπούσαν και ότι θα έβρισκαν μεγάλο χρηματικό ποσό,

Κλοπή μαμούθ από εταιρεία στη Λάρισα
Πλούσια λεία περίμενε τους άγνωστους διαρρήκτες που “χτύπησαν” τα γραφεία μιας μεγάλης επιχείρησης στη Λάρισα, τα ξημερώματα της Παρασκευής, αφού προηγουμένως  εξουδετέρωσαν τον συναγερμό και τις κάμερες ασφαλείας. Μάλιστα, πήραν μαζί τους και το μηχάνημα καταγραφής.

Οι δράστες φαίνεται ότι ήξεραν πού χτυπούσαν και ότι θα έβρισκαν μεγάλο χρηματικό ποσό, γι' αυτό φρόντισαν να πάρουν τα μέτρα τους ώστε να μην εντοπιστούν. Αφού άρπαξαν τα “ζεστά” μετρητά ύψους περίπου 125.000 ευρώ και τις επιταγές που βρήκαν στα γραφεία, “ξήλωσαν” τον κεντρικό server και τον έκλεψαν και αυτόν, μαζί με τους υπολογιστές που ήταν συνδεδεμένοι μαζί του!

Η συγκεκριμένη εταιρεία, που ανήκει σε επιχειρηματίες από τα Τρίκαλα, είχε γίνει και στο παρελθόν στόχος διάρρηξης η οποία παραμένει ανεξιχνίαστη και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ανέλαβαν την έρευνα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δράστες να ήταν οι ίδιοι, αφού πλέον γνώριζαν καλά τα κατατόπια.

Κλείσιμο
Ισχυρό σοκ περίμενε τον 70χρονο ιδιοκτήτη ενός σπιτιού στην Εγλυκάδα Πατρών, όταν επέστρεψε από ολιγόωρη απουσία και βρήκε ορθάνοιχτη την πόρτα. Άγνωστοι την είχαν παραβιάσει, είχαν μπει στο εσωτερικό και είχαν αρπάξει τις οικονομίες του ύψους 5.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ. Η διάρρηξη, που έγινε το πρωί της Τετάρτης, ερευνάται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης