Ο δικηγόρος του 47χρονου που δολοφόνησε ο παραολυμπιονίκης αποκαλύπτει γιατί έγινε το ραντεβού θανάτου στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ

Ο δικηγόρος του 47χρονου που δολοφόνησε ο παραολυμπιονίκης αποκαλύπτει γιατί έγινε το ραντεβού θανάτου στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ

Το διαζύγιο που εκδόθηκε το 2016 - Η σχέση του παραολυμπιονίκη με τη σύζυγο του θύματος - Τα επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας και η δίκη που είχε προγραμματιστεί για τις 30 Μαρτίου - Πατέρας δύο παιδιών ο 47χρονος Μάριος Λουκόπουλος που έπεσε νεκρός από τα πυρά του Βασίλη Τσαγκάρη

Ο δικηγόρος του 47χρονου που δολοφόνησε ο παραολυμπιονίκης αποκαλύπτει γιατί έγινε το ραντεβού θανάτου στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ
Τη μαρτυρία της πρώην συζύγου του 47χρονου Μάριου Λουκόπουλου, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά του παραολυμπιονίκη της κολύμβησης Βασίλη Τσαγκάρη περιμένει η αστυνομία για να ρίξει άπλετο φως στο στυγερό έγκλημα. Η γυναίκα φέρεται να είχε εφήμερη σχέση με τον παραολυμπιονίκη, και ίσως  ήταν αυτό που οδήγησε στο αιματηρό τέλος. 

Σύμφωνα με το δικηγόρο που είχε χειριστεί την υπόθεση διαζυγίου του θύματος με την πρώην σύζυγό του, ο Μάριος Λουκόπουλος τον είχε επισκεφθεί λίγες ώρες πριν από τη δολοφονία του, προκειμένου να μιλήσουν για υπόθεσή τους.

Ο δικηγόρος Παναγιώτης Δοροβίτσας, που μίλησε στο protothema.gr, λέει ότι το θύμα ήταν κατηγορούμενος για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας ύστερα από μήνυση της πρώην συζύγου του στην οποία μάρτυρας θα ήταν και ο παραολυμπιονίκης με τον οποίο η γυναίκα είχε σχέση. 

Κλείσιμο
Ο δράστης, Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Βασίλης Τσαγκάρης


Η γυναίκα για την οποία έγινε το φονικό


Το θύμα, ο 47χρονος Μάριος Λουκόπουλος


 Η πέτρα του σκανδάλου, μητέρα δύο παιδιών 8 και 11 ετών είχε -όπως λέει ο δικηγόρος του θύματος- άγρια δικαστική διαμάχη τόσο σε αστικό όσο και σε ποινικό επίπεδο με τον πρώην σύζυγό της, με εκατέρωθεν μηνύσεις.
«Είχε έρθει το θύμα χτες το απόγευμα στο γραφείο μου, στις 19.30 και μου έφερε μια ποινική δικογραφία που επρόκειτο να εκδικαστεί στις 30 Μαρτίου, έπειτα από μήνυση της πρώην συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία. Το θύμα είχε δύο παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι ηλικίας 11 και 8 ετών αντίστοιχα. Το διαζύγιό τους είχε βγει το 2016 ενώ ήταν σε διάσταση με την γυναίκα του από το 2015. Με αφορμή την ποινική  δικογραφία που υπάρχει σε βαθμό κακουργήματος και μετά από κατάθεση του δράστη, προέκυψε ότι στο παρελθόν είχε εφήμερη σχέση με τη σύζυγο του θύματος» αποκαλύπτει ο Παναγιώτης Δοροβίτσας.


Οπως εξηγεί ο δικηγόρος Παναγιώτης Δοροβίτσας η αντιδικία των πρώην συζύγων «αφορούσε τη σχέση μεταξύ τους και για αυτό το δικαστήριο που επρόκειτο να γίνει στις 30 Μαρτίου τα φερόμενα ως αδικήματα ήταν βία κατά των παιδιών ως σωματική βλάβη  το 2012 και η μήνυση  που έκανε η μητέρα  ήταν το 2016».

«Μεταξύ τους υπήρχε μια κόντρα μεγάλη και δυστυχώς τη πληρώνουν και τα παιδιά» σημειώνει ο δικηγόρος του 47χρονου που έπεσε νεκρός και συνεχίζει: «Χτες φεύγοντας από το γραφείο μου επρόκειτο να συναντήσει  τον δράστη ο οποίος κατά τα λεγόμενα του θύματος  ήταν πρόθυμος να πει όλη την αλήθεια όσον αφορά τη σχέση των δύο πρώην συζύγων. Έτσι έφυγε από το γραφείο μου για να πάει να τον συναντήσει  για να μιλήσουν για το δικαστήριο που θα γινόταν στις 30 του μήνα. Η πρώην  σύζυγος του θύματος τον είχε προτείνει τον Βασίλη Τσαγκάρη  ως μάρτυρα στο δικαστήριο για την ενδοοικογενειακή βία. Εγώ που τον είδα τελευταία φορά χτες τον Μάριο  φαινόταν πολύ καλά και θα πήγαινε να συζητήσει με το θύμα. Έχω πραγματικά συγκλονιστεί». 
  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης