Βαρυποινίτης φυγόποινος κυκλοφορούσε ελεύθερος στη Ρόδο

Βαρυποινίτης φυγόποινος κυκλοφορούσε ελεύθερος στη Ρόδο

Δύο καταδικαστικές αποφάσεις εκκρεμούσαν για έναν 31χρονο Έλληνα

Βαρυποινίτης φυγόποινος κυκλοφορούσε ελεύθερος στη Ρόδο
Όχι μια, αλλά δυο καταδικαστικές αποφάσεις ποινικών δικαστηρίων της Ρόδου με βαριά συνολική ποινή εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 31χρονου Έλληνα, αλλά εκείνος εξακολουθούσε να κυκλοφορεί σαν... κύριος στην πόλη ως τη στιγμή που τον εντόπισαν άνδρες της Ασφάλειας!

Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στον 31χρονο και διαπίστωσαν ότι ήταν φυγόποινος, καθώς είχε καταδικαστεί για ληστεία, κλοπή και διακεκριμένες κλοπές και του είχαν επιβληθεί ποινές κάθειρξης 11 ετών και φυλάκισης 11 μηνών. Έτσι, του έβαλαν χειροπέδες και τον προσήγαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, που έδωσε εντολή να εκτελεστούν οι ποινές με τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

*** Καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών για εκβίαση εκκρεμούσε σε βάρος ενός 35χρονου Έλληνα που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφάλειας στο Αγρίνιο. Ο φυγόποινος, στον οποίο είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου που διέταξε την μεταγωγή του στις φυλακές.

Κλείσιμο
*** Την ίδια τύχη είχε και ένας 27χρονος Αλβανός που συνελήφθη στην Πάτρα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, όταν διαπιστώθηκε από τον έλεγχο που του έγινε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου για παραβίαση περιοριστικών όρων και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 33 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης