Εξαφανισμένος ο Σώρρας, συνέντευξη Τύπου η «Ελλήνων Συνέλευσις»

Εξαφανισμένος ο Σώρρας, συνέντευξη Τύπου η «Ελλήνων Συνέλευσις»

Αιχμές κατά της ελληνικής δικαιοσύνης - Ο δικηγόρος του καταζητούμενου κατήγγειλε πως ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας φοβάται για τη ζωή του

Εξαφανισμένος ο Σώρρας, συνέντευξη Τύπου η «Ελλήνων Συνέλευσις»
Την ώρα που οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται αμείωτες για τον εντοπισμό του ζεύγους Σώρρα η «Ελλήνων Συνέλευσις» παραχωρεί συνέντευξη Τύπου σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας. 

Χθες ο δικηγόρος του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα, Βασίλειος Νουλέζας, κατέθεσε αίτηση των πελατών του με την οποία ζητείται από το πενταμελές εφετείο Πατρών να μην εκτελεστεί η απόφαση του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων Πατρών με την οποία καταδικάστηκε ο ιδρυτής του πολιτικού φορέα και η σύζυγός του, σε ποινή καθείρξεως 8 ετών και 5ετούς στέρησης των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Ο ίδιος σημείωσε σήμερα μεταξύ άλλων, πως, αν και δεν τον γνωρίζει, τον εκτιμά και τον εμπιστεύεται και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο πελάτης του είναι αθώος. 

Κλείσιμο
Μάλιστα διαμήνυσε πως υπάρχουν υπόνοιες-υποψίες ότι λόγω του πολιτικού φορέα που έχει ιδρύσει χρησιμοποιείται από κάποιους κύκλους η δικαιοσύνη ώστε ο Αρτέμης Σώρρας να μην έχει «φωνή». 

Ο κ. Νουλέζας τόνισε ακόμη πως στις 5 Απριλίου θα αποδειχθεί ενώπιον του δικαστηρίου ότι ο Αρτέμης Σώρρας έχει μόνιμη και σταθερή κατοικία και ότι δεν είναι ύποπτος φυγής. Ακόμη σημείωσε ότι εξαντλήθηκε η αυστηρότητα και η σκληρότητα απέναντι στον κ. Σώρρα γεγονός που δείχνει ότι η δικαιοσύνη δεν κρίνει ανεπηρέαστα. 

Ο ίδιο είπε ακόμη πως δεν γνωρίζει ακόμη αν ο κ. Σώρρας και η σύζυγός του θα παραστούν ή όχι στο δικαστήριο. 

Στην συνέχεια της Συνέντευξης Τύπου τόσο ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα όσο και ο γενικός γραμματέας της «Ελλήνων Συνελευσις», Βασίλης Θεοδορόπουλος κατήγγειλαν πως ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας φοβάται για τη ζωή του αφού έχει δεχθεί μέχρι στιγμής δύο δολοφονικές επιθέσεις ενώ πάνω από 150 γραφεία της «Ελλήνων Συνέλευσις» έχουν βανδαλιστεί.

Τέλος η διευθύνουσα σύμβουλος του πολιτικού φορέα, Βίκυ Χαραλάμπους εξαπέλυσε επίθεση προς τα ΜΜΕ κάνοντας λόγω για ανηλεή πόλεμο με ψευδή δημοσιεύματα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης