Συνελήφθη 44χρονος για λαθραίο τσίπουρο στην Άρτα

Συνελήφθη 44χρονος για λαθραίο τσίπουρο στην Άρτα

Δείγμα του οινοπνευματώδους ποτού εστάλη για χημική ανάλυση, ώστε να διαπιστωθεί αν είναι επικίνδυνο για την υγεία

Συνελήφθη 44χρονος για λαθραίο τσίπουρο στην Άρτα
Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα δεκαήμερο, οι αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων έβαλαν τέλος σε μια προσπάθεια διακίνησης λαθραίου τσίπουρου, όταν σταμάτησαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 44χρονος Έλληνας στην περιοχή Κομπότι της Άρτας.

Στο αυτοκίνητο που κινούνταν στην εθνική οδό Άρτας – Αντιρρίου διαπιστώθηκε ότι ήταν φορτωμένες έξι μεγάλες φιάλες που περιείχαν τσίπουρο συνολικού όγκου 36 λίτρων, χωρίς τις προβλεπόμενες ετικέτες φορολόγησης και αναγραφής περιεχομένου ενώ ο 44χρονος δεν διέθετε παραστατικά αγοράς. Έτσι, κατασχέθηκαν όπως και το αυτοκίνητο και ο οδηγός συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Άρτας άσκησε σε βάρος του δίωξη για λαθρεμπορία.

Δείγμα του οινοπνευματώδους ποτού εστάλη για χημική ανάλυση, ώστε να διαπιστωθεί αν είναι επικίνδυνο για την υγεία. Στις 10 Μαρτίου, στο ίδιο σημείο της εθνικής οδού, οι άνδρες της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων είχαν συλλάβει έναν 24χρονο ομογενή που μετέφερε με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 183 φιάλες αδασμολόγητο τσίπουρο συνολικού όγκου 274,5 λίτρων, το οποίο κατασχέθηκε όπως και το όχημα του δράστη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης