Ανήλικοι διαρρήκτες με παρελθόν δρούσαν στην Ορεστιάδα

Ανήλικοι διαρρήκτες με παρελθόν δρούσαν στην Ορεστιάδα

Οι τρεις δράστες δεν άρπαξαν περισσότερα από 170 ευρώ και διάφορα έγγραφα και προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά μόνο ο ένας 16χρονος τα κατάφερε και αναζητείται

Ανήλικοι διαρρήκτες με παρελθόν δρούσαν στην Ορεστιάδα
Δυο ανήλικα παιδιά και ένας 19χρονος συνεργός τους, που και οι τρεις έχουν απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές για κλοπές, έπεσαν για μια ακόμη φορά στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας στην Ορεστιάδα μετά από δυο απανωτές διαρρήξεις σε ένα σπίτι και μία επιχείρηση της πόλης.

Οι τρεις δράστες δεν άρπαξαν περισσότερα από 170 ευρώ και διάφορα έγγραφα και προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά μόνο ο ένας 16χρονος τα κατάφερε και αναζητείται. Ο συνομήλικος συνεργός του και ο 19χρονος συνελήφθησαν μετά από εκτενείς έρευνες και, αφού ομολόγησαν τις διαρρήξεις, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας στον οποίο υποβλήθηκε και δικογραφία σε βάρος των γονέων των δυο ανήλικων για παραμέληση της εποπτείας τους.

Τρεις νεαροί «κυνηγοί» μετάλλων, από τους οποίους ο ένας ανήλικος, τρύπωσαν στην επιχείρηση ενός 31χρονου στη Λάρισα το βράδυ της Κυριακής και άρπαξαν μεγάλο αριθμό από λαμαρίνες για να τις πουλήσουν σε μάντρα ανακύκλωσης. Όμως, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν τους δράστες ηλικίας 16, 18 και 33 χρόνων, τους συνέλαβαν και επέστρεψαν τα κλεμμένα αντικείμενα στον ιδιοκτήτη τους. Οι δράστες ανακρίνονται στην Ασφάλεια και για άλλες περιπτώσεις κλοπής, πριν οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης