Εξαφάνιση - μυστήριο 38χρονου πατέρα από τα Οινόφυτα

Εξαφάνιση - μυστήριο 38χρονου πατέρα από τα Οινόφυτα

Οι συγγενείς του θεωρούν ότι βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο για τη ζωή του - Το τροχαίο που είχε λίγες ώρες πριν την εξαφάνισή του και οι τελευταίες του κινήσεις

Εξαφάνιση - μυστήριο 38χρονου πατέρα από τα Οινόφυτα
Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές της Χαλκίδας, ύστερα από την εξαφάνιση ενός 38χρονου ιδιωτικού υπαλλήλου στα Οινόφυτα την περασμένη Παρασκευή.

Ήδη οι αρχές αναζητούν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ έχει εκδοθεί και silver alert αφού οι συγγενείς του θεωρούν ότι ο άνθρωπός τους βρίσκεται σε κίνδυνο.

Οι αρχές εξετάζουν  ένα τροχαίο ατύχημα που είχε νωρίτερα την ημέρα της εξαφάνισής του ο 38χρονος Γιάννης Δημόπουλος και για το οποίο μίλησαν στο protothema.gr συγγενείς του.
«Την Παρασκευή ο θείος μου  είχε ένα τροχαίο. Εμείς δεν το γνωρίζαμε αυτό. Το μάθαμε από γνωστούς εδώ στα Οινόφυτα. Πήγαμε στο σημείο γιατί είχε πέσει με το αυτοκίνητο πάνω σε μια κολώνα φωτισμού και είδαμε ότι στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου υπήρχε αίμα και μάλλον έχει τραυματιστεί στο κεφάλι. Μετά το τροχαίο, πήγε στο σπίτι για πέντε λεπτά κι έφυγε. Χτυπούσε τη πόρτα του σπιτιού για να μπει μέσα. Του άνοιξε ο αδερφός του και τον ρώτησε "που είναι τα κλειδιά σου" (μένει μαζί με τα αδέρφια του, από τότε που χώρισε). Εκείνος του απάντησε "μήπως θυμάμαι που έχω αφήσει τα κλειδιά μου;" και μετά ο αδερφός του , δεν έδωσε σημασία και πήγε για ύπνο. Ο αγνοούμενος, ο Γιάννης, άλλαξε παπούτσια, πήρε μια ομπρέλα και έφυγε. Από τότε αγνοείται" λέει στο protothema.gr ο ανηψιός του Χρήστος Γκαρίτης.
Κλείσιμο

Σύμφωνα με τον ανιψιό του αγνοουμένου, ο 38χρονος πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.
"Όταν έγινε το τροχαίο πήρε τηλέφωνο κάποιον γνωστό  για να πήγαινε να τον πάρει αλλά εκείνος δεν μπορούσε. Δεν πήρε κάποιον άλλον τηλέφωνο από όσο γνωρίζουμε. Έτσι λοιπόν πήγε στη πρώην σύζυγό του , στο σπίτι της με τα πόδια. Προφανώς ήθελε να δει τη κορούλα του που είναι 9χρονων περίπου. Σύμφωνα με όσα μας είπε η πρώην γυναίκα του , αγκάλιασε τη κορούλα του και της είπε:"ο μπαμπάς δεν θα ξαναέρθει να σε πάρει Σαββατοκύριακο να πάτε βόλτα, όπως έκανε πάντα αλλά  να ξέρεις ότι σε αγαπάει πάρα πολύ". Και στη συνέχεια εκείνη με το αμάξι της, τον έφερε στο σπίτι του. Όταν τον ρώτησε "Γιάννη που είναι το αμάξι σου;"  αυτός της είπε "Να μην σε νοιάζει".

Σύμφωνα με τον Χρήστο Γκαρίτη το τελευταίο στίγμα του κινητού τηλεφώνου εμφανίστηκε στη Χαλκίδα, ενώ το περίεργο είναι πως ό,τι χρήματα είχε ο 38χρονος βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητό του. «Το κινητό του ήταν ανοιχτό μέχρι τη Κυριακή το μεσημέρι . Το τελευταίο στίγμα η αστυνομία μας το έδωσε στη Χαλκίδα, στις Καμάρες κοντά στα ΚΤΕΛ. Όλα τα λεφτά, οι κάρτες του και ότι άλλο είχε βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο , δεν τα είχε πάρει μαζί του. Έχουμε μεγάλο παράπονο από την αστυνομία γιατί δεν μας βοηθάει όσο θα έπρεπε στις έρευνες. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να τον βρούμε αλλά μάταια. Φοβόμαστε γιατί είναι χτυπημένος στο κεφάλι και δεν ξέρουμε τι μπορεί να του έχει συμβεί ".





 
Δείτε βίντεο: Εξαφάνιση - μυστήριο 38χρονου πατέρα από τα Οινόφυτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης