Τον πρόδωσαν τα κλοπιμαία που είχε μαζί του

Τον πρόδωσαν τα κλοπιμαία που είχε μαζί του

Kυκλοφορούσε στην πόλη της Άρτας φορτωμένος με τη λεία των διαρρήξεων που είχε διαπράξει στο διάστημα των τελευταίων 20 ημερών

Τον πρόδωσαν τα κλοπιμαία που είχε μαζί του
Κυκλοφορούσε στην πόλη της Άρτας φορτωμένος με τη λεία των διαρρήξεων που είχε διαπράξει στο διάστημα των τελευταίων 20 ημερών, ένας νεαρός Έλληνας που ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς! Όταν του έκαναν έλεγχο, τα βρήκαν πάνω του και τον προσήγαν στην Ασφάλεια.

Όπως προέκυψε, ο 23χρονος είχε διαρρήξει στις 24 Φεβρουαρίου ένα σπίτι στη Γραμμενίτσα Άρτας από το οποίο έκλεψε χρήματα, χρυσαφικά και ένα κινητό και στις 2 Μαρτίου άλλο ένα στην Καμπή Άρτας με λεία μετρητά και χρυσαφικά. Τα κλοπιμαία που βρέθηκαν πάνω του αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τους και τους αποδόθηκαν. 

Ωστόσο, είχε μαζί του και άλλα κοσμήματα και χρυσαφικά που δεν προέρχονται από αυτές τις διαρρήξεις και εξετάζεται η προέλευσή τους. Σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ η έρευνα της Ασφάλειας για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης του βρίσκεται σε εξέλιξη. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης