Οι αγρότες της Κρήτης αποφασίζουν για τις επόμενες κινήσεις τους

Οι αγρότες της Κρήτης αποφασίζουν για τις επόμενες κινήσεις τους

Έχει προγραμματιστεί συνάντηση την ερχόμενη Κυριακή 19 Μαρτίου το μεσημέρι στα γραφεία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Ηρακλείου

Οι αγρότες της Κρήτης αποφασίζουν για τις επόμενες κινήσεις τους
Μετά από μία μικρή ανάπαυλα μετά το μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του Μάρτη στο κέντρο της Αθήνας, οι αγρότες της Κρήτης οργανώνονται ξανά, προκειμένου να αποφασίσουν για το τι μέλει γενέσθαι από εδώ και πέρα.

Για το λόγο αυτό έχει προγραμματιστεί συνάντηση την ερχόμενη Κυριακή 19 Μαρτίου το μεσημέρι στα γραφεία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Ηρακλείου, με τη συμμετοχή αγροτικών συλλόγων και εκπροσώπων του αγροτικού κόσμου από ολόκληρη την Κρήτη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, θα γίνει αποτίμηση του αγροτικού συλλαλητηρίου στην Αθήνα, τι αποκόμισαν οι αγρότες της Κρήτης από αυτό και ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις τους.

Κλείσιμο
Οι αγρότες δεν εγκαταλείπουν τον αγώνα τους, καθώς είναι αποφασισμένοι να συνεχίζουν να εκφράζουν την πλήρη αντίθεση τους απέναντι στα φορολογικά, ασφαλιστικά και οικονομικά μέτρα, που προωθεί η Κυβέρνηση και οδηγούν στην πλήρη καταστροφή τον αγροτικό κόσμο του νησιού.

Πηγή: www.cretapost.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης