Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με μοναδικές προσφορές

Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με μοναδικές προσφορές

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν:

Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με μοναδικές προσφορές

1. Την εφημερίδα

2. Την εκπληκτική ταινία “Τίποτα δεν τελειώνει κύριε Κόλλινς” με τον μοναδικό Αλ Πατσίνο
Κλείσιμο




Θέλεις μια ταινία βασισμένη σε αληθινή ιστορία;

Έχεις ΘΕΜΑ!

Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ o Αλ Πατσίνο σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας στην εκπληκτική ταινία 

“Τίποτα δεν τελειώνει κύριε Κόλλινς”



και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €) 

Ο Αλ Πατσίνο δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας υποδυόμενος έναν ηλικιωμένο ροκ σταρ, σε ένα φιλμ που βασίζεται σε αληθινή ιστορία και αφορά σε μια επιστολή του Τζον Λένον που φέρνει τα πάνω-κάτω.

Η εκπληκτική ταινία «Τίποτα δεν τελειώνει κύριε Κόλινς» με τον Αλ Πατσίνο και την Ανέτ Μπένινγκ αυτή την Κυριακή με το Πρώτο ΘΕΜΑ!


Η έμπνευση για το σενάριο της ταινίας δόθηκε από ένα πραγματικό περιστατικό -αν και, όπως είναι φυσικό, η παρουσία του Αλ Πατσίνο στην οθόνη κυριαρχεί πάνω σε οποιοδήποτε άλλο στοιχείο. Το ιερό τέρας του Χόλιγουντ δημιουργεί έναν αλλόκοτο και περίλοκο χαρακτήρα, τον Ντάνι Κόλινς. Πρόκειται για έναν γερασμένο, πλέον, ροκ σταρ, ο οποίος παραμένει προσκολλημένος στις καταχρήσεις και τον αντισυμβατικό βίο που είχε συνηθίσει από τις ημέρες της δόξας του.

Ωστόσο, κάποια στιγμή ο μάνατζέρ του, ανακαλύπτει μια επιστολή του ίδιου του Τζον Λένον, του θρυλικού ηγέτη των Beatles και μιας προσωπικότητας που άλλαξε τον ρου της ιστορίας (και όχι μόνο της μουσικής). Το γράμμα αυτό, το οποίο δεν επιδόθηκε ποτέ στον ίδιον, κάνει τον Ντάνι Κόλινς να αναθεωρήσει ολόκληρη τη ζωή και την κοσμοθεωρία του. Οπότε αποφασίζει να αλλάξει πορεία και να γνωρίσει από την αρχή την οικογένειά του από την οποία είχε απομακρυνθεί, να δώσει στον εαυτό του μια δεύτερη ευκαιρία -αλλά και να αναζητήσει τον αληθινό έρωτα.

και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €) 

Μην τo χάσετε!




3. Τον πιο πρόσφατο δίσκο του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή Νότη Σφακιανάκη  “Όταν επικοινωνούμε …”
 

Αυτή την Κυριακήο νέος δίσκος του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή Νότη Σφακιανάκη 
είναι στο Θέμα! 

“Όταν επικοινωνούμε…” 




και στις δύο εκδόσεις (4,25 & 2 ευρώ)






Με τραγούδια που ακόμη και με τους τίτλους τους θίγουν, έμμεσα, τα κακώς κείμενα της κοινωνικής και πολιτικής ζωής στην Ελλάδα του σήμερα, το CD «Όταν επικοινωνούμε…» δεν είναι μόνο μία από τις καλύτερες και πιο χαρακτηριστικές δουλειές του Νότη Σφακιανάκη. 


Δεν είναι μόνο ψυχαγωγία και απόλαυση της εξαιρετικής μουσικής, είναι και προβληματισμός, είναι και σαρκασμός για την τεθλασμένη πορεία που ακολουθούμε ως λαός. Το τραγούδι «Η Γραβάτα», για παράδειγμα, μεταφέρει την άποψη του ίδιου του Νότη ότι δεν έχει σημασία εάν κάποιος φορά ή δεν φορά γραβάτα. Μπορεί να είναι ακατάλληλος και επικίνδυνος ούτως ή άλλως. Στο «Νησί» ο Νότης Σφακιανάκης επανέρχεται σε ένα γεγονός που τον απασχολεί από την στιγμή που συνέβη: Η θυσία του Σολωμού Σολωμού στην Κύπρο. Και, βέβαια, σε ένα κομμάτι που έχει βαφτιστεί «Κοινωνία στο μείον», ο σπουδαίος και πολυαγαπημένος Έλληνας ερμηνευτής καταθέτει όλο του το είναι, καθώς τραγουδά καυτηριάζει τις πληγές ενός έθνους που έχει χάσει τον προσανατολισμό του. «Έγιναν τα όνειρα εμπόρευμα βιτρίνας / οι Κυριακές κατάντησαν εμπόριο ψυχών / κι αυτός που πήγε αντίθετα στους ήχους της σειρήνας / βρέθηκε εξόριστος στον κόσμο των τρελών». Αυτοί είναι μερικοί από τους στίχους ενός πολύ δυνατού τραγουδιού, μιας φωνής που υψώνεται ενάντια στον εφησυχασμό και την αδράνεια. Μιας φωνής ιδιαίτερης -όπως και ο μοναδικός Νότης Σφακιανάκης.

O τελευταίος δίσκος του Νότη Σφακιανάκη «Όταν Επικοινωνούμε» αυτή την Κυριακή με το Πρώτο ΘΕΜΑ.
 

Μην το χάσετε

και στις δύο εκδόσεις (4,25 & 2 ευρώ)




4. Το εξαιρετικό μυθιστόρημα της Μιρέλλας Παπαοικονόμου “Γυναίκες”, που άφησε εποχή

(μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)




                             
Αυτή την Κυριακή το συναρπαστικό μυθιστόρημα 
“Γυναίκες”της Μιρέλλας Παπαοικονόμου

είναι στο ΘΕΜΑ!

μόνο στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

Μεταφέροντας σε μορφή βιβλίου μια τηλεοπτική σειρά που άφησε εποχή, η Μιρέλλα Παπαοικονόμου χτίζει έναν ολόκληρο κόσμο με πρωταγωνίστριες κυρίως γυναίκες. Γυναίκες που πασχίζουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια αλλά και αληθινή αγάπη. 

Το μυθιστόρημα «Γυναίκες» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου προσφέρει αυτή την Κυριακή στους αναγνώστες του το Πρώτο ΘΕΜΑ.


Ένα μωσαϊκό ανθρώπων και διαφορετικών προσωπικοτήτων, μια μικρή κοινότητα με φόβους, μίση, πάθη αλλά και πολύ, πάρα πολύ και παράφορο έρωτα, περιστρέφεται γύρω από έναν πυρήνα γυναικών. Χωρίζουν ή προσπαθούν να χωρίσουν, εξομολογούνται και εξαπατώνται -το βιβλίο της Μιρέλλας Παπαοικονόμου είναι μια μικρογραφική αποτύπωση της ίδιας της ζωής. «Ήταν ξαπλωμένες δίπλα δίπλα στο κρεβάτι μάνα και κόρη και τα λέγανε. Το ‘χε σκεφτεί πολύ η Αγάπη, πριν αποφασίσει να μιλήσει στη Μαρία. Δεν είναι και εύκολο να μιλήσεις σ' ένα δεκαεξάχρονο κορίτσι για το πρόβλημα που σου δημιουργούν οι απιστίες του πατέρα της χωρίς να πληγωθεί». 
Η γραφή της Παπαοικονόμου σε μια από τις καλύτερες στιγμές της.

Μην χάσετε αυτή την Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ και το μυθιστόρημα «Γυναίκες» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου. 


(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Μην τo χάσετε!





5. Εξετάσεις – ασπίδα για όλες τις γυναίκες, σε προνομιακή τιμή, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας 






Με αφορμή 

την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας 

το Πρώτο Θέμα & το Metropolitan Hospital 

προσφέρουν σε όλες τις γυναίκες


ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΣΠΙΔΑ



Ψηφιακή Μαστογραφία, Υπέρηχο Μαστού & Κλινική εξέταση μόνο με 30 €   ή
Υπέρηχο Μαστού & Κλινική εξέταση μόνο με 20 €

Η προσφορά ισχύει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017


Με αφορμή της Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το Πρώτο Θέμα και το Metropolitan Hospital, θέλοντας να τονίσουν την αξία και τη σημασία της πρόληψης, προσφέρουν σε όλες τις αναγνώστριες του ΘΕΜΑτος ένα ξεχωριστό δώρο.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή την Κυριακή 19 Μαρτίου στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας θα βρείτε  ένα κουπόνι με το οποίο μπορείτε να κάνετε : 

Ψηφιακή Μαστογραφία, Υπέρηχο Μαστού και Κλινική εξέταση από ειδικό μαστολόγο με 30 ευρώ ή Υπέρηχο Μαστού και Κλινική εξέταση από ειδικό μαστολόγο με 20 ευρώ


ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ

Κόψτε το κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση (2,00 ευρώ) όσο και στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ) 

Καλέστε -οι ίδιες οι ενδιαφερόμενες κυρίες- στο 210-4809050, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-16:00, για να κλείσετε το ραντεβού σας για τις εξετάσεις που επιθυμείτε να κάνετε. Το ραντεβού σας μπορείτε να το κλείσετε όταν επιθυμείτε και για όποια ημερομηνία επιλέξετε, μέχρι τις 31/12/2017.


Προσοχή : Το κουπόνι θα ισχύει έως τις 31/12/2017. 

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι αυτήν την ημερομηνία, μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας, για να πραγματοποιήσετε μία ή και όλες τις παραπάνω εξετάσεις. 

Για όλες τις εξετάσεις, είναι απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού, που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού: 210 4809050 

Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-16:00




6. Εντελώς δωρεάν είσοδο σε όλα τα Αθηναϊκά Θέατρα με ένα κουπόνι!


Αυτή την Κυριακή 
το ΘΕΜΑ σας πάει θέατρο 
εντελώς δωρεάν!
Εσείς επιλέξτε ημέρα και παράσταση!






Με αφορμή την 27η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, το ΘΕΜΑ προσφέρει στου αναγνώστες του ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ σε όλες τις παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων από τη Δευτέρα 27 Μαρτίου μέχρι και την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017.

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

Αυτή την Κυριακή 19 Μαρτίου λοιπόν στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  ένα κουπόνι, με το οποίο θα μπορείτε να παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν μία από τις παρακάτω παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων :


Για Όνομα – Θέατρο Αλίκη 
Το Ψέμα – Θέατρο Μικρό Παλλάς 
Βαφ’τα Μαύρα – Θέατρο Λαμπέτη 
Τα 39 Σκαλοπάτια – Θέατρο Λαμπέτη 
Άυγουστος – Θέατρο Δημήτρης Χορν 
Από τη Σιωπή ως την Άνοιξη – Θέατρο Δημήτρης Χορν 
Δεύτερη Φωνή – Θέατρο Αποθήκη 
Έπεσε Νέκρα – Θέατρο Αποθήκη 
Ήταν όλοι τους παιδιά μου – Θέατρο Εμπορικόν 


Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε ένα δωρεάν εισιτήριο ανά θεατή – αναγνώστη. 
Αυτό σημαίνει ότι :
με δύο κουπόνια θα έχετε δύο δωρεάν εισιτήρια 
με τρία κουπόνια, τρία δωρεάν εισιτήρια κ.ο.κ. 

Η διαδικασία είναι πολύ απλή :
1.      Διαλέξτε το έργο που θέλετε να παρακολουθήσετε
2.      Κόψτε το κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας και
εξαργυρώστε το στα ταμεία του θεάτρου ΑΛΙΚΗ (Αμερικής 4, Σύνταγμα), τα οποία θα βρίσκονται στη διάθεση των αναγνωστών του Πρώτου Θέματος από τη Δευτέρα 20/3 έως και την Πέμπτη 23/3 και ώρες 09:00-21:00 και μόνο τη Δευτέρα 20/3 στα ταμεία του θεάτρου ΠΑΛΛΑΣ (Βουκουρεστίου 5, Αθήνα), ώρες 09:00 - 21:00, παραλαμβάνοντας το εισιτήριό για παραστάσεις 27-30/3/2017.

Τα κουπόνια ισχύουν με βάση τη διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.

** Σε περίπτωση εξάντλησης των εισιτηρίων για τις παραπάνω οριζόμενες ημέρες, ο κάτοχος του κουπονιού θα έχει την δυνατότητα για αγορά δύο εισιτηρίων στην τιμή του ενός για παραστάσεις μέχρι 31/3. 


Λίγα λόγια για τις παραστάσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν, προκειμένου να κάνετε τις επιλογές σας :

Θέατρο ΑΛΙΚΗ – “Για όνομα……” 

Η πολυσυζητημένη σύγχρονη κωμωδία των Mathieu Delaporte και Alexandre de la Patellière «ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ...» που χειροκρότησαν περισσότεροι από 100.000 θεατές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Αλίκη. Η σκηνοθεσία είναι του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και πρωταγωνιστούν ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Φάνης Μουρατίδης, η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Αντώνης Λουδάρος.

Θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ – “Βαφ’ τα μαύρα” 

Μια κηδεία – δύο πτώματα και τρία εκατομμύρια ευρώ. Το 2008 οι Παπαθανασίου και Ρέππας ανέβασαν στο θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ την κωμωδία «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα», που παίχτηκε για τέσσερα χρόνια. Το 2012 ανέβασαν το «Άντρες έτοιμοι για όλα» που παίχτηκε για τέσσερα χρόνια. Και τώρα τι; Τι άλλο από μια καινούργια κωμωδία. Μια καινούργια κωμωδία με το ίδιο πάντα επίκεντρο. Τα έγκατα της ελληνικής οικογένειας. Τη θεματική που σφράγισε την εικοσάχρονη πορεία τους στο ελληνικό θέατρο ήδη από την πρώτη τους κωμωδία που παίχτηκε σε Αθηναϊκή σκηνή. Το έργο «Μπαμπάδες με ρούμι». Κωμωδία λοιπόν με... ένα φέρετρο. Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Νικολέττα Βλαβιανού, Χάρης Γρηγορόπουλος, Ευθύμης Ζησάκης, Σπύρος Κυριάκος, Νίκη Λάμη, Μαίρη Σταυρακέλη, Δήμητρα Στογιάννη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Φιλίππου.

Θέατρο ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ – “Το ψέμα” 

Μια βραδιά για δύο φιλικά ζευγάρια που πορεύονται χρόνια μαζί. Το ένα ζευγάρι, η Άλις και ο Πωλ. Το άλλο ζευγάρι, ο Μισέλ και η Λωράνς. Η Άλις έχει δει στο δρόμο τον Μισέλ να φιλιέται με μια άγνωστη γυναίκα. Θα το πει στη Λωράνς; Πώς θα κυλήσει η βραδιά; Η νέα άπαιχτη, σπαρταριστή κωμωδία του πιο δημοφιλούς σύγχρονου Γάλλου συγγραφέα Florian Zeller, «Το Ψέμα» από τον Οκτώβριο στο Μικρό Παλλάς. Ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, o Κωνσταντίνος Κάππας και η Μυρτώ Αλικάκη, θα μάθουν πως ένα μικρό ψέμα μπορεί να διαταράξει τη ζωή δύο ζευγαριών. Μια κωμωδία για όλους όσους ζητάνε να μάθουν την αλήθεια, ενώ θα προτιμούσαν ένα ψέμα. Είναι πολύ δύσκολο να λες την αλήθεια, όταν αλήθεια και ψέμα γίνονται ένα!

Θέατρο ΑΠΟΘΗΚΗ – “Δεύτερη φωνή” 

Η Ρένα (ΝΕΝΑ ΜΕΝΤΗ), μια παλιά τραγουδίστρια της δεκαετίας του '70, που δεν τα κατάφερε στο τραγούδι και το σημαντικότερο που έκανε ήταν μια δεύτερη φωνή σε ένα τραγούδι του Μανώλη Μητσιά και ο Παύλος (ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΙΟΒΑΣ), ένας αγωνιστής της γενιάς του πολυτεχνείου στοιχειωμένος από όνειρα και προσδοκίες που διαψεύστηκαν.

Δίπλα στο κεντρικό ζευγάρι απεικονίζεται και η νέα γενιά: Η κόρη του ζευγαριού Ισμήνη (ΔΑΝΑΗ ΣΚΙΑΔΗ) που είναι παντρεμένη με τον Φώτη (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ) και κάνει τα πρώτα της βήματα συμμετέχοντας σε ένα τηλεοπτικό «τάλεντ σόου». Στα πλατώ του σόου γνωρίζει έναν ατζέντη. Τον Γιώργο (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΟΛΗΣ) που την ξελογιάζει .

Οι περιπέτειες της κόρης αναζωπυρώνουν τα απωθημένα της μητέρας και πυροδοτούν μια σειρά από οδυνηρές εξελίξεις, στις οποίες εμπλέκεται και ο μικρός γιος της οικογένειας, ο Αργύρης (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΗΣ) που ακολουθεί έναν περίεργο δρόμο, μακριά από τα προοδευτικά όνειρα των γονιών του. Σχεδόν σαράντα χρόνια μετά, η Ρένα και ο πάντα «απών» Παύλος πρέπει να βρουν το κουράγιο να πουν αυτά που έκρυβαν από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.


Θέατρο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ – “Από τη σιωπή ως την άνοιξη” 

Δύο άντρες. Είναι αδέρφια. Δίδυμα. Αγαπούν να πηγαίνουν στο θέατρο. Έχουν ο ένας τον άλλον. Αγαπούν την όπερα. Ιδιοκτήτες ενός διώροφου νεοκλασικού σπιτιού με κήπο – από τα λίγα που σώζονται πια – η πατρική τους κατοικία, όπου και εξακολουθούν να ζουν. Μια γυναίκα - πολύ λαμπερή και λιγάκι παράξενη – έρχεται από μακριά, εισβάλλοντας στη ζωή τους. Νυχτερινά τηλεφωνήματα. Το σπίτι χάνει την τάξη του. Φωνές ανθρώπων από καιρό ξεχασμένων. Η προσμονή ενός λαμπερού δείπνου. Η άνοιξη καταφθάνει. Άγρια. Τι μπορεί να συμβεί; Πρωταγωνιστούν: Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Φέρτης, Κατερίνα Λέχου.


Θέατρο ΑΠΟΘΗΚΗ – “Έπεσε Νέκρα”, του Thierry Janssen. 

Σκηνοθεσία : Λίνα Ζαρκαδούλα, Πρωταγωνιστούν: Γιούλικα Σκαφιδά, Μαρία Κωνσταντάκη και Δανάη Μπάρκα.

Μια εξαιρετική μαύρη κωμωδία, με έξυπνο χιούμορ, ωραίους χαρακτήρες, γρήγορο ρυθμό κι ανατροπές. Τι κάνουν σ΄ένα νεκροστάσιο μια παρουσιάστρια δελτίου καιρού, μια ακτιβίστρια της Greenpeace και μια εγκληματολόγος που μιλάει σαν ρομπότ;

Ποιος είναι μέσα στο φέρετρο; Ο Φρανκ, ο Ζακ ή ο Μικ; Τι κοινό έχουν μεταξύ τους η Κριστίν, η Αναΐς και η Λόλα; Μοιράζονται τον ίδιο άντρα!

Ξαφνικά, χτυπά το τηλέφωνο της Κριστίν. Είναι ο διευθυντής της αστυνομίας: «Πώς είπατε; ΖΕΙ;» Οι τρείς «χήρες» κοιτάζονται μεταξύ τους δολοφονικά...

Θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ– “Τα 39 σκαλοπάτια” John Buchan

Τα 39 ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ

Μια φαντασμαγορική κωμική περιπέτεια!
Ένας μοναχικός γοητευτικός άνδρας κατηγορείται από λάθος, για τη δολοφονία μιας όμορφης γυναίκας. Ένα εντυπωσιακό ανθρωποκυνηγητό ξεκινάει και εκείνος, μέσα στην απελπιστική προσπάθειά του, να αποδείξει ότι είναι αθώος, μπλέκεται σε σπαρταριστές κωμικές περιπέτειες. 

Πρόκειται για ένα έργο που αποτελεί ένα παραλήρημα δράσης, μουσικής, ήχων και φωτισμού. Οι 4 πρωταγωνιστές, παίζουν 130 ρόλους και η σκηνική δραστηριότητα σε συνδυασμό με τους αυτοσχεδιασμούς, αποδεικνύουν πως ο άνθρωπος έχει τον πρώτο ρόλο στο θέατρο.

Σκηνοθεσία: Σπύρος Σπαντίδας
Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά:
Κώστας Αποστολάκης 
Ναταλία Δραγούμη 
Φώτης Κέπελης
Σπύρος Σπαντίδας


ΘΕΑΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ - “ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ” του Άρθουρ Μίλλερ 

Σκηνοθεσία : Γιάννης Μόσχος

Ένα από τα αριστουργήματα της θεατρικής γραφής του 20ού αιώνα. Μεταπολεμική Αμερική: Μια οικογένεια που προάσπισε τον μικρόκοσμό της εις βάρος του κοινού καλού και ένας κοινωνικός περίγυρος που αποδέχεται πως αυτός είναι ο κανόνας της ζωής. Ένα παρελθόν που απειλεί το παρόν και όταν η αλήθεια ανασύρεται στο φως, είναι πλέον πολύ αργά για όλους. 

Παίζουν: Δημήτρης Καταλειφός, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Γιώργος Βουρδαμής, Δανάη Επιθυμιάδη, Κώστας Βασαρδάνης, Δημήτρης Καραμπέτσης, Ευγενία Αποστόλου, Γιώργος Τζαβάρας, Ιωάννα Πιατά 

Θέατρο Δ. Χορν – από τις 16 Δεκεμβρίου

Αύγουστος, του Tracy Letts (August:Osage County)
Σκηνοθεσία : Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
Ο «Αύγουστος» αποτελεί το γλαφυρό πορτρέτο μιας βαθιά δυσλειτουργικής οικογένειας. Ένα έργο σκληρό αλλά και αστείο, πικρόχολο αλλά και τρυφερό, δραματικό αλλά συγχρόνως διασκεδαστικό. 

Γύρω από το οικογενειακό τραπέζι των Γουέστον, συγκεντρώνεται η οικογένεια και η μάχη αρχίζει: καλά κρυμμένα μυστικά αποκαλύπτονται, ανομολόγητα πάθη αναζωπυρώνονται, παλιές έχθρες βγαίνουν στην επιφάνεια, προσβολές ανταλλάσσονται και απειλές εκτοξεύονται.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Θέμις Μπαζάκα, η Μαρία Πρωτόπαππα, η Βίκυ Βολιώτη, ο Αλέξανδρος Μυλωνάς, η Μαρία Κατσιαδάκη, η Μαρίνα Ασλάνογλου, ο Μάνος Βακούσης, ο Κώστας Ανταλόπουλος, ο Νίκος Αλεξίου, ο Θύμιος Κούκιος, η Σίσσυ Τουμάση και η Aurora Marion. Ο «Αύγουστος» («August: Osage County») είναι μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες στην Αμερική και την Αγγλία, έχει κερδίσει το βραβείο Pulitzer, 3 βραβεία Tony, 2 Drama Desk Awards και έχει συγκεντρώσει διθυραμβικές κριτικές από τον ξένο Τύπο.


Μην το χάσετε!




7. και ……. δύο αγαπημένα περιοδικά που αξίζει να διαβάσετε! 
Ένα για τη γυναίκα και και ένα για τους stars :
(μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Το VOTRE BEAUTE΄,  ένα από τα σημαντικότερα μηνιαία γυναικεία περιοδικά με παγκόσμια κυκλοφορία έρχεται επίσης κοντά σας αυτή την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα. 
ΚΑΙ το νέο τεύχος του αγαπημένου περιοδικού People με όλα τα νέα των σταρ στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα. 

Στο PEOPLE κάθε εβδομάδα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα των σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες και να απολαύσετε μεγάλες αποκλειστικότητες. 










 (μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)


Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν το "Θέμα" χωρίς τις προσφορές (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα. 

2. Την εκπληκτική ταινία “Τίποτα δεν τελειώνει κύριε Κόλλινς” με τον μοναδικό Αλ Πατσίνο







Θέλεις μια ταινία βασισμένη σε αληθινή ιστορία;
Έχεις ΘΕΜΑ!

Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ ο Αλ Πατσίνο σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας στην εκπληκτική ταινία “Τίποτα δεν τελειώνει κύριε Κόλλινς 

και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €) 

Ο Αλ Πατσίνο δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας υποδυόμενος έναν ηλικιωμένο ροκ σταρ, σε ένα φιλμ που βασίζεται σε αληθινή ιστορία και αφορά σε μια επιστολή του Τζον Λένον που φέρνει τα πάνω-κάτω.

Η εκπληκτική ταινία «Τίποτα δεν τελειώνει κύριε Κόλινς» με τον Αλ Πατσίνο και την Ανέτ Μπένινγκ αυτή την Κυριακή με το Πρώτο ΘΕΜΑ!

Η έμπνευση για το σενάριο της ταινίας δόθηκε από ένα πραγματικό περιστατικό -αν και, όπως είναι φυσικό, η παρουσία του Αλ Πατσίνο στην οθόνη κυριαρχεί πάνω σε οποιοδήποτε άλλο στοιχείο. Το ιερό τέρας του Χόλιγουντ δημιουργεί έναν αλλόκοτο και περίλοκο χαρακτήρα, τον Ντάνι Κόλινς. Πρόκειται για έναν γερασμένο, πλέον, ροκ σταρ, ο οποίος παραμένει προσκολλημένος στις καταχρήσεις και τον αντισυμβατικό βίο που είχε συνηθίσει από τις ημέρες της δόξας του.

Ωστόσο, κάποια στιγμή ο μάνατζέρ του, ανακαλύπτει μια επιστολή του ίδιου του Τζον Λένον, του θρυλικού ηγέτη των Beatles και μιας προσωπικότητας που άλλαξε τον ρου της ιστορίας (και όχι μόνο της μουσικής). Το γράμμα αυτό, το οποίο δεν επιδόθηκε ποτέ στον ίδιον, κάνει τον Ντάνι Κόλινς να αναθεωρήσει ολόκληρη τη ζωή και την κοσμοθεωρία του. Οπότε αποφασίζει να αλλάξει πορεία και να γνωρίσει από την αρχή την οικογένειά του από την οποία είχε απομακρυνθεί, να δώσει στον εαυτό του μια δεύτερη ευκαιρία -αλλά και να αναζητήσει τον αληθινό έρωτα.

και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €) 

Μην τo χάσετε!





3. Τον πιο πρόσφατο δίσκο του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή Νότη Σφακιανάκη  “Όταν επικοινωνούμε …” 



Αυτή την Κυριακή ο νέος δίσκος του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή Νότη Σφακιανάκη 
είναι στο Θέμα! 

“Όταν επικοινωνούμε…” 

και στις δύο εκδόσεις (4,25 & 2 ευρώ)






Με τραγούδια που ακόμη και με τους τίτλους τους θίγουν, έμμεσα, τα κακώς κείμενα της κοινωνικής και πολιτικής ζωής στην Ελλάδα του σήμερα, το CD «Όταν επικοινωνούμε…» δεν είναι μόνο μία από τις καλύτερες και πιο χαρακτηριστικές δουλειές του Νότη Σφακιανάκη. 

Δεν είναι μόνο ψυχαγωγία και απόλαυση της εξαιρετικής μουσικής, είναι και προβληματισμός, είναι και σαρκασμός για την τεθλασμένη πορεία που ακολουθούμε ως λαός. Το τραγούδι «Η Γραβάτα», για παράδειγμα, μεταφέρει την άποψη του ίδιου του Νότη ότι δεν έχει σημασία εάν κάποιος φορά ή δεν φορά γραβάτα. Μπορεί να είναι ακατάλληλος και επικίνδυνος ούτως ή άλλως. Στο «Νησί» ο Νότης Σφακιανάκης επανέρχεται σε ένα γεγονός που τον απασχολεί από την στιγμή που συνέβη: Η θυσία του Σολωμού Σολωμού στην Κύπρο. Και, βέβαια, σε ένα κομμάτι που έχει βαφτιστεί «Κοινωνία στο μείον», ο σπουδαίος και πολυαγαπημένος Έλληνας ερμηνευτής καταθέτει όλο του το είναι, καθώς τραγουδά καυτηριάζει τις πληγές ενός έθνους που έχει χάσει τον προσανατολισμό του. «Έγιναν τα όνειρα εμπόρευμα βιτρίνας / οι Κυριακές κατάντησαν εμπόριο ψυχών / κι αυτός που πήγε αντίθετα στους ήχους της σειρήνας / βρέθηκε εξόριστος στον κόσμο των τρελών». Αυτοί είναι μερικοί από τους στίχους ενός πολύ δυνατού τραγουδιού, μιας φωνής που υψώνεται ενάντια στον εφησυχασμό και την αδράνεια. Μιας φωνής ιδιαίτερης -όπως και ο μοναδικός Νότης Σφακιανάκης.

O τελευταίος δίσκος του Νότη Σφακιανάκη «Όταν Επικοινωνούμε» αυτή την Κυριακή με το Πρώτο ΘΕΜΑ. 

Μην το χάσετε

και στις δύο εκδόσεις (4,25 & 2 ευρώ)





4. Εντελώς δωρεάν είσοδο σε όλα τα Αθηναϊκά Θέατρα με ένα κουπόνι!


Αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ σας πάει θέατρο εντελώς δωρεάν!

Εσείς επιλέξτε ημέρα και παράσταση!


Με αφορμή την 27η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, το ΘΕΜΑ προσφέρει στου αναγνώστες του ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ σε όλες τις παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων από τη Δευτέρα 27 Μαρτίου μέχρι και την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017.

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

Αυτή την Κυριακή 19 Μαρτίου λοιπόν στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  ένα κουπόνι, με το οποίο θα μπορείτε να παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν μία από τις παρακάτω παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων :

Για Όνομα – Θέατρο Αλίκη 
Το Ψέμα – Θέατρο Μικρό Παλλάς 
Βαφ’τα Μαύρα – Θέατρο Λαμπέτη 
Τα 39 Σκαλοπάτια – Θέατρο Λαμπέτη 
Άυγουστος – Θέατρο Δημήτρης Χορν 
Από τη Σιωπή ως την Άνοιξη – Θέατρο Δημήτρης Χορν 
Δεύτερη Φωνή – Θέατρο Αποθήκη 
Έπεσε Νέκρα – Θέατρο Αποθήκη 
Ήταν όλοι τους παιδιά μου – Θέατρο Εμπορικόν 


Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε ένα δωρεάν εισιτήριο ανά θεατή – αναγνώστη. 
Αυτό σημαίνει ότι :
με δύο κουπόνια θα έχετε δύο δωρεάν εισιτήρια 
με τρία κουπόνια, τρία δωρεάν εισιτήρια κ.ο.κ. 

Η διαδικασία είναι πολύ απλή :
1.      Διαλέξτε το έργο που θέλετε να παρακολουθήσετε
2.      Κόψτε το κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας και
εξαργυρώστε το στα ταμεία του θεάτρου ΑΛΙΚΗ (Αμερικής 4, Σύνταγμα), τα οποία θα βρίσκονται στη διάθεση των αναγνωστών του Πρώτου Θέματος από τη Δευτέρα 20/3 έως και την Πέμπτη 23/3 και ώρες 09:00-21:00 και μόνο τη Δευτέρα 20/3 στα ταμεία του θεάτρου ΠΑΛΛΑΣ (Βουκουρεστίου 5, Αθήνα), ώρες 09:00 - 21:00, παραλαμβάνοντας το εισιτήριό για παραστάσεις 27-30/3/2017.

Τα κουπόνια ισχύουν με βάση τη διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.



** Σε περίπτωση εξάντλησης των εισιτηρίων για τις παραπάνω οριζόμενες ημέρες, ο κάτοχος του κουπονιού θα έχει την δυνατότητα για αγορά δύο εισιτηρίων στην τιμή του ενός για παραστάσεις μέχρι 31/3. 


Λίγα λόγια για τις παραστάσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν, προκειμένου να κάνετε τις επιλογές σας :

Θέατρο ΑΛΙΚΗ – “Για όνομα……” 

Η πολυσυζητημένη σύγχρονη κωμωδία των Mathieu Delaporte και Alexandre de la Patellière «ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ...» που χειροκρότησαν περισσότεροι από 100.000 θεατές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Αλίκη. Η σκηνοθεσία είναι του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και πρωταγωνιστούν ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Φάνης Μουρατίδης, η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Αντώνης Λουδάρος.

Θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ – “Βαφ’ τα μαύρα” 

Μια κηδεία – δύο πτώματα και τρία εκατομμύρια ευρώ. Το 2008 οι Παπαθανασίου και Ρέππας ανέβασαν στο θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ την κωμωδία «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα», που παίχτηκε για τέσσερα χρόνια. Το 2012 ανέβασαν το «Άντρες έτοιμοι για όλα» που παίχτηκε για τέσσερα χρόνια. Και τώρα τι; Τι άλλο από μια καινούργια κωμωδία. Μια καινούργια κωμωδία με το ίδιο πάντα επίκεντρο. Τα έγκατα της ελληνικής οικογένειας. Τη θεματική που σφράγισε την εικοσάχρονη πορεία τους στο ελληνικό θέατρο ήδη από την πρώτη τους κωμωδία που παίχτηκε σε Αθηναϊκή σκηνή. Το έργο «Μπαμπάδες με ρούμι». Κωμωδία λοιπόν με... ένα φέρετρο. Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Νικολέττα Βλαβιανού, Χάρης Γρηγορόπουλος, Ευθύμης Ζησάκης, Σπύρος Κυριάκος, Νίκη Λάμη, Μαίρη Σταυρακέλη, Δήμητρα Στογιάννη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Φιλίππου.

Θέατρο ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ – “Το ψέμα” 

Μια βραδιά για δύο φιλικά ζευγάρια που πορεύονται χρόνια μαζί. Το ένα ζευγάρι, η Άλις και ο Πωλ. Το άλλο ζευγάρι, ο Μισέλ και η Λωράνς. Η Άλις έχει δει στο δρόμο τον Μισέλ να φιλιέται με μια άγνωστη γυναίκα. Θα το πει στη Λωράνς; Πώς θα κυλήσει η βραδιά; Η νέα άπαιχτη, σπαρταριστή κωμωδία του πιο δημοφιλούς σύγχρονου Γάλλου συγγραφέα Florian Zeller, «Το Ψέμα» από τον Οκτώβριο στο Μικρό Παλλάς. Ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, o Κωνσταντίνος Κάππας και η Μυρτώ Αλικάκη, θα μάθουν πως ένα μικρό ψέμα μπορεί να διαταράξει τη ζωή δύο ζευγαριών. Μια κωμωδία για όλους όσους ζητάνε να μάθουν την αλήθεια, ενώ θα προτιμούσαν ένα ψέμα. Είναι πολύ δύσκολο να λες την αλήθεια, όταν αλήθεια και ψέμα γίνονται ένα!


Θέατρο ΑΠΟΘΗΚΗ – “Δεύτερη φωνή” 

Η Ρένα (ΝΕΝΑ ΜΕΝΤΗ), μια παλιά τραγουδίστρια της δεκαετίας του '70, που δεν τα κατάφερε στο τραγούδι και το σημαντικότερο που έκανε ήταν μια δεύτερη φωνή σε ένα τραγούδι του Μανώλη Μητσιά και ο Παύλος (ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΙΟΒΑΣ), ένας αγωνιστής της γενιάς του πολυτεχνείου στοιχειωμένος από όνειρα και προσδοκίες που διαψεύστηκαν.

Δίπλα στο κεντρικό ζευγάρι απεικονίζεται και η νέα γενιά: Η κόρη του ζευγαριού Ισμήνη (ΔΑΝΑΗ ΣΚΙΑΔΗ) που είναι παντρεμένη με τον Φώτη (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ) και κάνει τα πρώτα της βήματα συμμετέχοντας σε ένα τηλεοπτικό «τάλεντ σόου». Στα πλατώ του σόου γνωρίζει έναν ατζέντη. Τον Γιώργο (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΟΛΗΣ) που την ξελογιάζει .

Οι περιπέτειες της κόρης αναζωπυρώνουν τα απωθημένα της μητέρας και πυροδοτούν μια σειρά από οδυνηρές εξελίξεις, στις οποίες εμπλέκεται και ο μικρός γιος της οικογένειας, ο Αργύρης (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΗΣ) που ακολουθεί έναν περίεργο δρόμο, μακριά από τα προοδευτικά όνειρα των γονιών του. Σχεδόν σαράντα χρόνια μετά, η Ρένα και ο πάντα «απών» Παύλος πρέπει να βρουν το κουράγιο να πουν αυτά που έκρυβαν από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.

Θέατρο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ – “Από τη σιωπή ως την άνοιξη” 

Δύο άντρες. Είναι αδέρφια. Δίδυμα. Αγαπούν να πηγαίνουν στο θέατρο. Έχουν ο ένας τον άλλον. Αγαπούν την όπερα. Ιδιοκτήτες ενός διώροφου νεοκλασικού σπιτιού με κήπο – από τα λίγα που σώζονται πια – η πατρική τους κατοικία, όπου και εξακολουθούν να ζουν. Μια γυναίκα - πολύ λαμπερή και λιγάκι παράξενη – έρχεται από μακριά, εισβάλλοντας στη ζωή τους. Νυχτερινά τηλεφωνήματα. Το σπίτι χάνει την τάξη του. Φωνές ανθρώπων από καιρό ξεχασμένων. Η προσμονή ενός λαμπερού δείπνου. Η άνοιξη καταφθάνει. Άγρια. Τι μπορεί να συμβεί; Πρωταγωνιστούν: Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Φέρτης, Κατερίνα Λέχου.


Θέατρο ΑΠΟΘΗΚΗ – “Έπεσε Νέκρα”, του Thierry Janssen. 


Σκηνοθεσία : Λίνα Ζαρκαδούλα, Πρωταγωνιστούν: Γιούλικα Σκαφιδά, Μαρία Κωνσταντάκη και Δανάη Μπάρκα.

Μια εξαιρετική μαύρη κωμωδία, με έξυπνο χιούμορ, ωραίους χαρακτήρες, γρήγορο ρυθμό κι ανατροπές. Τι κάνουν σ΄ένα νεκροστάσιο μια παρουσιάστρια δελτίου καιρού, μια ακτιβίστρια της Greenpeace και μια εγκληματολόγος που μιλάει σαν ρομπότ;

Ποιος είναι μέσα στο φέρετρο; Ο Φρανκ, ο Ζακ ή ο Μικ; Τι κοινό έχουν μεταξύ τους η Κριστίν, η Αναΐς και η Λόλα; Μοιράζονται τον ίδιο άντρα!

Ξαφνικά, χτυπά το τηλέφωνο της Κριστίν. Είναι ο διευθυντής της αστυνομίας: «Πώς είπατε; ΖΕΙ;» Οι τρείς «χήρες» κοιτάζονται μεταξύ τους δολοφονικά...

Θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ– “Τα 39 σκαλοπάτια” John Buchan

Τα 39 ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ Μια φαντασμαγορική κωμική περιπέτεια!

Ένας μοναχικός γοητευτικός άνδρας κατηγορείται από λάθος, για τη δολοφονία μιας όμορφης γυναίκας. Ένα εντυπωσιακό ανθρωποκυνηγητό ξεκινάει και εκείνος, μέσα στην απελπιστική προσπάθειά του, να αποδείξει ότι είναι αθώος, μπλέκεται σε σπαρταριστές κωμικές περιπέτειες. 

Πρόκειται για ένα έργο που αποτελεί ένα παραλήρημα δράσης, μουσικής, ήχων και φωτισμού. Οι 4 πρωταγωνιστές, παίζουν 130 ρόλους και η σκηνική δραστηριότητα σε συνδυασμό με τους αυτοσχεδιασμούς, αποδεικνύουν πως ο άνθρωπος έχει τον πρώτο ρόλο στο θέατρο.

Σκηνοθεσία: Σπύρος Σπαντίδας
Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά:
Κώστας Αποστολάκης 
Ναταλία Δραγούμη 
Φώτης Κέπελης
Σπύρος Σπαντίδας

ΘΕΑΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ - “ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ” του Άρθουρ Μίλλερ 
Σκηνοθεσία : Γιάννης Μόσχος

Ένα από τα αριστουργήματα της θεατρικής γραφής του 20ού αιώνα. Μεταπολεμική Αμερική: Μια οικογένεια που προάσπισε τον μικρόκοσμό της εις βάρος του κοινού καλού και ένας κοινωνικός περίγυρος που αποδέχεται πως αυτός είναι ο κανόνας της ζωής. Ένα παρελθόν που απειλεί το παρόν και όταν η αλήθεια ανασύρεται στο φως, είναι πλέον πολύ αργά για όλους. 

Παίζουν: Δημήτρης Καταλειφός, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Γιώργος Βουρδαμής, Δανάη Επιθυμιάδη, Κώστας Βασαρδάνης, Δημήτρης Καραμπέτσης, Ευγενία Αποστόλου, Γιώργος Τζαβάρας, Ιωάννα Πιατά 

Θέατρο Δ. Χορν – από τις 16 Δεκεμβρίου

Αύγουστος, του Tracy Letts (August:Osage County)

Σκηνοθεσία : Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Ο «Αύγουστος» αποτελεί το γλαφυρό πορτρέτο μιας βαθιά δυσλειτουργικής οικογένειας. Ένα έργο σκληρό αλλά και αστείο, πικρόχολο αλλά και τρυφερό, δραματικό αλλά συγχρόνως διασκεδαστικό. 

Γύρω από το οικογενειακό τραπέζι των Γουέστον, συγκεντρώνεται η οικογένεια και η μάχη αρχίζει: καλά κρυμμένα μυστικά αποκαλύπτονται, ανομολόγητα πάθη αναζωπυρώνονται, παλιές έχθρες βγαίνουν στην επιφάνεια, προσβολές ανταλλάσσονται και απειλές εκτοξεύονται.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Θέμις Μπαζάκα, η Μαρία Πρωτόπαππα, η Βίκυ Βολιώτη, ο Αλέξανδρος Μυλωνάς, η Μαρία Κατσιαδάκη, η Μαρίνα Ασλάνογλου, ο Μάνος Βακούσης, ο Κώστας Ανταλόπουλος, ο Νίκος Αλεξίου, ο Θύμιος Κούκιος, η Σίσσυ Τουμάση και η Aurora Marion. Ο «Αύγουστος» («August: Osage County») είναι μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες στην Αμερική και την Αγγλία, έχει κερδίσει το βραβείο Pulitzer, 3 βραβεία Tony, 2 Drama Desk Awards και έχει συγκεντρώσει διθυραμβικές κριτικές από τον ξένο Τύπο.
Μην το χάσετε! 



5. Εξετάσεις – ασπίδα για όλες τις γυναίκες, σε προνομιακή τιμή, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας 

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκαςτο Πρώτο Θέμα & το Metropolitan Hospital προσφέρουν σε όλες τις γυναίκες ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΣΠΙΔΑ

Ψηφιακή Μαστογραφία, Υπέρηχο Μαστού & Κλινική εξέταση μόνο με 30 €   ή
Υπέρηχο Μαστού & Κλινική εξέταση μόνο με 20 €

Η προσφορά ισχύει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017


Με αφορμή της Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το Πρώτο Θέμα και το Metropolitan Hospital, θέλοντας να τονίσουν την αξία και τη σημασία της πρόληψης, προσφέρουν σε όλες τις αναγνώστριες του ΘΕΜΑτος ένα ξεχωριστό δώρο.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή την Κυριακή 19 Μαρτίου στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας θα βρείτε  ένα κουπόνι με το οποίο μπορείτε να κάνετε :
 
Ψηφιακή Μαστογραφία, Υπέρηχο Μαστού και Κλινική εξέταση από ειδικό μαστολόγο με 30 ευρώ ή Υπέρηχο Μαστού και Κλινική εξέταση από ειδικό μαστολόγο με 20 ευρώ

ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ

Κόψτε το κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση (2,00 ευρώ) όσο και στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ) 
Καλέστε -οι ίδιες οι ενδιαφερόμενες κυρίες- στο 210-4809050, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-16:00, για να κλείσετε το ραντεβού σας για τις εξετάσεις που επιθυμείτε να κάνετε. Το ραντεβού σας μπορείτε να το κλείσετε όταν επιθυμείτε και για όποια ημερομηνία επιλέξετε, μέχρι τις 31/12/2017.

Προσοχή : Το κουπόνι θα ισχύει έως τις 31/12/2017. 
Αυτό σημαίνει ότι μέχρι αυτήν την ημερομηνία, μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας, για να πραγματοποιήσετε μία ή και όλες τις παραπάνω εξετάσεις. 
Για όλες τις εξετάσεις, είναι απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού, που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού: 210 4809050 
Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-16:00







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης