Βίντεο: Εικόνες ντροπής από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Μυτιλήνης

Βίντεο: Εικόνες ντροπής από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Μυτιλήνης

Έχει μετατραπεί σε «υγειονομική βόμβα»

Βίντεο: Εικόνες ντροπής από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Μυτιλήνης
Την τραγική κατάσταση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Μυτιλήνης αποκαλύπτει με σημερινό φωτορεπορτάζ του ο ιστότοπος Lesvosnews.gr.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, το κτίριο έχει κριθεί ακατάλληλο προς χρήση και έχει εδώ και πάρα πολύ καιρό εγκαταλειφθεί στο έλεος του Θεού.

 Εκεί βρήκαν καταφύγιο εκατοντάδες δύστυχοι
μετανάστες,
Κλείσιμο
οι οποίοι δεν είχαν που να πάνε να στεγαστούν, για να γλυτώσουν από τα κρύα και τις βροχές. Ο χώρος όμως δεν προσφερόταν ούτε για κατοίκηση αλλά ούτε και για οποιαδήποτε άλλη χρήση. Οι αρχές ασφαλείας γνώριζαν εδώ και πολύ καιρό ότι το Κολυμβητήριο Μυτιλήνης είχε γίνει το καταφύγιο των μεταναστών. Έκαναν όμως τα «στραβά μάτια» βλέποντας την κρατική αναλγησία να μην μπορεί να προστατέψει τους μετανάστες, αλλά και τους κατοίκους της Λέσβου.



Κι αυτό γιατί το κτίριο είναι άκρως επικίνδυνο για κατάρρευση, αλλά παράλληλα επικίνδυνο για την υγεία των μεταναστών και των κατοίκων της γύρω περιοχής.

Το Κολυμβητήριο Μυτιλήνης είναι τώρα μία «ωρολογιακή βόμβα» για τη δημόσια υγεία, όπως επισημαίνει o ιστότοπος και επιβεβαιώνουν οι εικόνες.



Ένα έργο που φτιάχτηκε με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων και που αποτελούσε τον πόλο έλξης των νέων παιδιών που ασχολούνταν με τον αθλητισμό, είναι πλέον άχρηστο και για αυτό έχει αποκλειστική ευθύνη η πολιτεία, καταλήγει το δημοσίευμα.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης