Ημαθία: Δείτε στο βίντεο-σοκ την 14χρονη, δευτερόλεπτα πριν την τραγωδία

Ημαθία: Δείτε στο βίντεο-σοκ την 14χρονη, δευτερόλεπτα πριν την τραγωδία

Το κορίτσι, το βράδυ της Παρασκευής, στο δρόμο της επιστροφής από το φροντιστήριο στο σπίτι της, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονος

Ημαθία: Δείτε στο βίντεο-σοκ την 14χρονη, δευτερόλεπτα πριν την τραγωδία
Ένα νέο βίντεο - σοκ που ήρθε στη δημοσιότητα αποκαλύπτει τις δραματικές στιγμές που προηγήθηκαν του τραγικότατου δυστυχήματος, που κόστισε τη ζωή στη 14χρονη Κατερίνα, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. 

Η άτυχη 14χρονη το βράδυ της Παρασκευής, στο δρόμο της επιστροφής από το φροντιστήριο στο σπίτι της, παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ. που οδηγούσε 18χρονος, το οποίο την τραυμάτισε σοβαρά. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο κοντινό Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, από κει διαμετακομίστηκε στη Βέροια, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν την σοβαρότητα της κατάστασής της, και πρότειναν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της, η 14χρονη υπέκυψε στα τραύματά της.

Το βίντεο δείχνει το άτυχο κορίτσι να περπατάει στο πεζοδρόμιο λίγο πριν τη χτυπήσει το αυτοκίνητο. Μάλιστα στη συνέχεια του βίντεο, φαίνεται να περνάει και το αυτοκίνητο που λίγα δευτερόλεπτα αργότερα θα της αφαιρούσε τη ζωή. 

Κλείσιμο
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο - ντοκουμέντο από την Ημαθία, με την 14χροινη λίγο πριν την τραγωδία στην άσφαλτο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης