Δυο- δυο οι διαρρήξεις σε Τρίκαλα και Μεσολόγγι

Δυο- δυο οι διαρρήξεις σε Τρίκαλα και Μεσολόγγι

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά 

Δυο- δυο οι διαρρήξεις σε Τρίκαλα και Μεσολόγγι
Διαρρήξεις εις… διπλούν αναστάτωσαν τα τελευταία 24ωρα τόσο την κοινότητα Μεγαλοχώρι στα Τρίκαλα, όσο και το Μεσολόγγι. Στην πρώτη περίπτωση, μάλιστα, οι δράστες διέρρηξαν δυο διπλανά σπίτια το βράδυ του Σαββάτου.

Οι διαρρήκτες γνώριζαν προφανώς ότι οι ιδιοκτήτες των γειτονικών σπιτιών απουσίαζαν και εισέβαλαν αρχικά στο ένα σπάζοντας το τζάμι ενός παράθυρου. Αφού άρπαξαν μετρητά και κοσμήματα, «ζευγάρωσαν» τις κλοπές τρυπώνοντας και στο διπλανό σπίτι με τον ίδιο τρόπο. Και από εκεί, έκλεψαν χρήματα και τιμαλφή άγνωστης αξίας, πριν εξαφανιστούν χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος. Προανάκριση για την εξιχνίαση των δυο κλοπών διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Περιφέρειας Τρικάλων.

Διπλή διάρρηξη έγινε και στο Μεσολόγγι, όπου άγνωστοι παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού μιας ηλικιωμένης και άρπαξαν κοσμήματα σημαντικής αξίας. Λίγη ώρα αργότερα, οι ίδιοι –ενδεχομένως- δράστες διέρρηξαν με τον ίδιο τρόπο ένα ακόμη σπίτι στο κέντρο της πόλης και αναστάτωσαν όλα τα δωμάτια, αλλά δεν βρήκαν κάτι αξίας για να κλέψουν και έφυγαν άπρακτοι. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ερευνούν για να εντοπίσουν τους διαρρήκτες.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης