Ηράκλειο: 60χρονος διακινούσε ηρωίνη και χασίς

Ηράκλειο: 60χρονος διακινούσε ηρωίνη και χασίς

Κατασχέθηκαν 50,7 γραμμάρια ηρωίνης, 280 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας, αλλά και 1.070 ευρώ την προέλευση των οποίων ο ύποπτος δεν μπορούσε να δικαιολογήσει 

Ηράκλειο: 60χρονος διακινούσε ηρωίνη και χασίς
Σημαντικές ποσότητες «σκληρών» και «μαλακών» ναρκωτικών βρήκαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός 60χρονου Έλληνα στο Ηράκλειο, όπου έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα μετά από πληροφορίες ότι έκανε συστηματική διακίνηση.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, κατασχέθηκαν 50,7 γραμμάρια ηρωίνης, 280 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας, αλλά και 1.070 ευρώ την προέλευση των οποίων ο ύποπτος δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τις πωλήσεις του παράνομου εμπορεύματος. Ο 60χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ηρωίνη βάρους οκτώ γραμμαρίων σε μορφή «βράχου» και ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στην κατοικία ενός 38χρονου στα
Χανιά
Κλείσιμο
, μετά από έρευνα που διενεργήθηκε το βράδυ της Πέμπτης. Μαζί με αυτά, βρέθηκαν ένα πιστόλι αερίου και 140 ευρώ και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χανίων απήγγειλε στον 38χρονο κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης