«Η πέτρα του σκανδάλου» του Κορωπίου στο protothema.gr: Η πρώην μου έβαζε λόγια στη σύντροφό μου

«Η πέτρα του σκανδάλου» του Κορωπίου στο protothema.gr: Η πρώην μου έβαζε λόγια στη σύντροφό μου

Στόχος μου να βγάλω την Νικολέτα από την φυλακή, λέει αποκλειστικά ο πρωταγωνιστής του ερωτικού εγκλήματος

«Η πέτρα του σκανδάλου» του Κορωπίου στο protothema.gr: Η πρώην μου έβαζε λόγια στη σύντροφό μου
Το ερωτικό έγκλημα του Κορωπίου στις αρχές του περασμένου Αυγούστου είχε συνταράξει το πανελλήνιο. 

Η είδηση ότι η 26χρονη σύντροφος ενός 41χρονου άνδρα σκότωσε τη σύζυγο και μητέρα των δύο παιδιών του, καταγράφηκε ως ένα από τα πιο σοκαριστικά εγκλήματα που έχουν σημειωθεί ποτέ στα αστυνομικά χρονικά της Ελλάδας. 

Ο 41χρονος Γιάννης Θεοδωρής που είχε χαρακτηριστεί ως «το μήλον της έριδος» ανάμεσα στις δύο γυναίκες, μετά την αποφυλάκισή του μιλά αποκλειστικά στο protothema.gr για την νέα του αρχή αλλά και για την αγαπημένη του 26χρονη σύντροφο Νικολέτα, η οποία έχει προφυλακιστεί για τον φόνο της πρώην συζύγου του και βρίσκεται στις φυλακές της Θήβας μαζί με δύο παιδιά που είχε αποκτήσει με τον 41χρονο. 

Κλείσιμο
Ο 41χρονος μετά το φονικό είχε πυροβόλησε  με καραμπίνα τον 55χρονο πατέρα της συντρόφου του, τραυματίζοντας τον ευτυχώς ελαφρά. Ο ίδιος αποφυλακίστηκε και όπως αποκαλύπτει το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να καταφέρει να βγάλει την αγαπημένη του Νικολέτα από την φυλακή. 

«Στενοχώριες όμως δεν παύουν να υπάρχουν. Και για αυτή την κοπέλα που πέθανε αλλά και για την άλλη που είναι στη φυλακή. Παιδιά έχω και με τις δυο γυναίκες αλλά η καρδιά μου είναι για την Νικολέτα. Την αγαπάω πολύ, την σκέφτομαι κάθε μέρα και δουλεύω για να τα καταφέρω να βγει από την φυλακή και να ζήσουμε μια ωραία ζωή», λέει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Θεοδωρής. 


«Επισκέπτομαι συνέχεια την Νικολέτα και τα παιδιά στην φυλακή» 
Ο ίδιος επισκέπτεται κάθε 15 ημέρες την σύντροφό του και τα ανήλικα παιδιά του που βρίσκονται μαζί με την μητέρα τους στην φυλακή. Τους πηγαίνει δώρα και τους παρέχει οικονομική και ψυχολογική υποστήριξη, ενώ καθημερινά μιλάει στο τηλέφωνο με την 26χρονη σύντροφό του. «Πάω κάθε 15 ημέρες και βλέπω τα παιδιά μου. Και η Νικολέτα την τελευταία φορά που πήγα πριν 4-5 ημέρες ήταν πιο καλά από τις προηγούμενες φορές. Να μπορούσα να πηγαίνω κάθε εβδομάδα ήθελα, αλλά δεν μας το επιτρέπουν».

Ο Γιάννης είχε γίνει αντικείμενο πόθου ανάμεσα στην πρώην σύζυγό του και στην σύντροφο του. Σήμερα έχει φύγει από το Κορωπί, έχει ανοίξει νέο συνεργείο στον Πειραιά και προσπαθεί να ορθοποδήσει και να κάνει μία νέα αρχή, έχοντας όμως πάντα ως κύριο μέλημά του να καταφέρει να βγάλει την σύντροφό του από την φυλακή και να ζήσουν μακριά από όλους και όλα μια ήρεμη, γαλήνια οικογενειακή ζωή. «Έχω ανοίξει ένα συνεργείο. Πάω πάρα πολύ καλά. Ο κόσμος εδώ είναι πάρα πολύ καλός, δεν είναι σαν το Κορωπί. Εκεί που ήμουνα ήταν πολύ χάλια τα πράγματα, οι άνθρωποι στο Κορωπί είναι κακοί, ήταν μόνο για να βάζουνε λόγια, για ρουφιανιές και για αυτό φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Και για να έρχονται στο συνεργείο και να φτιάχνουνε τα αυτοκίνητα και να μην με πληρώνουν. Τα τελευταία τρία χρόνια υπέφερα πάρα πολύ εκεί πάνω. Τον τελευταίο 1,5 μήνα έχω ανοίξει μαγαζί στον Πειραιά, εδώ στο Ρέντη στην Κεντρική Λαχαναγορά. Δεν ασχολείται ο κόσμος με το τι έχω κάνει εγώ, με το τι έχει συμβεί στην οικογένειά μου. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι πώς θα βγάλω την Νικολέτα από την φυλακή. Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα και το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι πως θα βγάλω την Νικολέτα από την φυλακή», λέει χαρακτηριστικά. 

Ο 41χρονος αποκαλύπτει με πικρία πως δεν έχει καμία επαφή με τα παιδιά της πρώην συζύγου του: «Με τα μεγάλα μου τα παιδιά έχω κόψει κάθε επαφή. Με θεωρούν υπαίτιο για αυτό που έγινε, δεν πειράζει. Είναι αγόρια, θα μεγαλώσουν, θα καταλάβουν και κάποια στιγμή θα έρθουν να με βρουν». Ωστόσο κάτι τέτοιο την δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει αδύνατο καθώς τα παιδιά προσπαθούν να επουλώσουν τις πληγές τους και καλούνται να διαχειριστούν τον αιφνίδιο χαμό της μητέρας τους. 




«Η Νικολέττα ήταν 7, 5 μηνών έγκυος όταν έγινε το συμβάν» 
Ο Γιάννης Θεοδωρής προβαίνει και σε μία νέα αποκάλυψη καθώς υποστηρίζει πως με την 26χρονη σύντροφό του έχουν τρία και όχι δύο παιδιά. Όπως λέει χαρακτηριστικά η σύντροφός του όταν έγινε το συμβάν ήταν 7,5 μηνών έγκυος. «Έχω τρία παιδιά με την Νικολέτα, όχι δύο. Όταν έγινε αυτό το συμβάν ήταν έγκυος, 7,5 μηνών. Τώρα πού είναι το παιδάκι θα το βρούμε, σε καλό δρόμο είμαστε». Ο ίδιος δεν θέλει να αποκαλύψει περισσότερα σχετικά με το τρίτο παιδί που έχει αποκτήσει με την 26χρονη. 


«Η πρώην γυναίκα μου έβαζε λόγια στην Νικολέτα»
Ο Γιάννης στην κλειστή κοινωνία του Κορωπίου είχε χαρακτηριστεί ως «η πέτρα του σκανδάλου». Ο 41χρονος περιγράφει το κλίμα που επικρατούσε ανάμεσα στην πρώην σύζυγό του και την σύντροφό του και δίνει την δική του εκδοχή στην υπόθεση. «Ήταν η κακιά στιγμή εκείνη την ώρα. Δεν πιστεύω ότι η Νικολέτα ήθελε να γίνει δολοφόνος. Η πρώην γυναίκα μου δεν ήθελε να χωρίσουμε με τίποτα. Είχε βγει το διαζύγιο ένα χρόνο και ενώ ήξερε ότι εγώ ήθελα να παντρευτώ την Νικολέτα και να βαφτίσω τα παιδιά μου δεν μου το έδινε. Ήταν καλή κοπέλα, έζησα και πολλά χρόνια μαζί της. Εμένα η καρδιά μου ήταν στην Νικολέτα. Καυγάδες πολλοί. Δικαιολογημένοι καυγάδες ήτανε από την Νικολέτα όταν τσακωνόντουσαν γιατί σου λέει εντάξει η πρώην γιατί να πηγαίνει στο μαγαζί του άντρα μου. Πήγαινε και έβαζε λόγια στην Νικολέτα. Της έλεγε θα στον πάρω, εμένα θέλει, σε εμένα θα γυρίσει πίσω». Ο Γιάννης περιγράφει ένα κλίμα στο οποίο ήταν το επίκεντρο με τις δύο γυναίκες να τον διεκδικούν. Όπως όμως υποστηρίζει εκείνος είχε κάνει την επιλογή του. Η Νικολέτα την μοιραία νύχτα της 4ης Αυγούστου γυρνώντας απ΄ το σούπερ μάρκετ και έχοντας μαζί της το ένα της παιδί, μετά από τηλεφώνημα όπως υποστηρίζει ο 41χρονος που της έγινε, πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του. 

Μετά από ένα έντονο καυγά με την ερωτική αντίζηλο της, η 26χρονη όπως περιγράφει ο Γιάννης Θεοδωρής πήγε στο αυτοκίνητο, πήρε ένα μαχαίρι, επέστρεψε και κατάφερε στην 36χρονη πρώην σύζυγο του πέντε χτυπήματα. 

Η 35χρονη που δολοφονήθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των δύο παιδιών της που είχε αποκτήσει κατά τον γάμο της με τον 41χρονο άνδρα. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του Κορωπίου, όπου διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ο θάνατος της.

Ο 41χρονος περιγράφει τις στιγμές μετά το φονικό, που πήρε την καραμπίνα και τραυμάτισε τον πατέρα της συντρόφου του Νικολέτας. «Τρελάθηκα εκείνη την μέρα πολύ. Και τον πυροβόλησα με το όπλο. Ευτυχώς δεν τον σκότωσα. Γιατί θα καταστρεφόμουν κι εγώ και όλα μου τα παιδιά. Ήμουν τυχερός πάνω στην ατυχία μου».


«Δεν είναι φόνισσα η Νικολέτα»
Η Νικολέτα Παπαγεωργίου, μετά την πράξη της χαρακτηρίστηκε ως «η φόνισσα του Κορωπίου», ένας χαρακτηρισμός που όπως λέει ο 41χρονος δεν της αρμόζει και πρέπει να σβηστεί: «Δεν ήταν φόνισσα η Νικολέτα, αυτό να σβήσει. Ήταν η κακιά στιγμή». 

Ο Γιάννης Θεοδωρής πλέον το μόνο που επιθυμεί είναι να σβήσει τα όσα άσχημα συνέβησαν στο παρελθόν και να κάνει μία καινούργια αρχή με την Νικολέτα του και τα παιδιά τους . Αυτός είναι ο μόνος του στόχος: «Να πάρω την Νικολέτα και τα παιδάκια και να σηκωθούμε να φύγουμε. Μακριά από όλους και όλα».

Ο 41χρονος δεν νιώθει την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από κανέναν παρά μόνο από την γυναίκα που αγάπησε με όλη του την καρδιά και αυτή την στιγμή βρίσκεται στην φυλακή: «Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη μόνο από την Νικολέτα, σε κανέναν άλλον, την είχα ταλαιπωρήσει πολύ», καταλήγει. 


Δείτε βίντεο:
«Θα βγάλω την Νικολέτα από την φυλακή» λέει ο πρωταγωνιστής του ερωτικού τριγώνου του Κορωπίου


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης