Ιωάννινα: Συνελήφθη κλέφτης αυτοκινήτων

Ιωάννινα: Συνελήφθη κλέφτης αυτοκινήτων

Ο 34χρονος Έλληνας δράστης εντοπίστηκε λίγα λεπτά μετά τη διάρρηξη

Ιωάννινα: Συνελήφθη κλέφτης αυτοκινήτων
Δεν πρόλαβε να χαρεί το Ι.Χ. αυτοκίνητο που έκλεψε έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του στα Ιωάννινα, ο 34χρονος Έλληνας δράστης. Πριν καλά- καλά ξεκινήσει τις βόλτες στην πόλη με αυτό, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας που είχαν ξεκινήσει άμεσα εκτεταμένες αναζητήσεις.

Ο 34χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπή τροχοφόρου και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ το κλεμμένο αυτοκίνητο αποδόθηκε στον 47χρονο ιδιοκτήτη του.

*** Την ίδια δικογραφία παρέλαβε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας για έναν 25χρονο Έλληνα, που πάντως πρόλαβε να χαρεί για τρεις ημέρες τη μοτοσικλέτα που είχε κλέψει από την περιοχή του Αγίου Ιωάννη. Η μηχανή βρέθηκε κατά τη διάρκεια των ερευνών της Ασφαλείας και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της, ενώ ο 25χρονος αφέθηκε ελεύθερος καθώς παρήλθε το αυτόφωρο.

Κλείσιμο
*** Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθη στην Πρέβεζα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 46χρονος Αλβανός που έκλεψε ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα και τρία αλυσοπρίονα από μια αποθήκη που διέρρηξε στην περιοχή Ράχες. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε ένας μέρος των κλοπιμαίων και τα υπόλοιπα αναζητούνται από την Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση. Ο 46χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για κλοπή. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης