Έκανε την πελάτισσα και έκλεβε μπουφάν

Έκανε την πελάτισσα και έκλεβε μπουφάν

Η αστυνομία ταυτοποίησε μία 37χρονη Ελληνίδα

Έκανε την πελάτισσα και έκλεβε μπουφάν
Ό,τι καλύτερο μπορούσε έκανε η 25χρονη εργαζόμενη ενός εμπορικού καταστήματος στα Ιωάννινα για να ικανοποιήσει την απαιτητική πελάτισσα που της ζητούσε να δει όλο και περισσότερα εμπορεύματα. Δεν φαντάστηκε, όμως, ότι είχε ήδη... διαλέξει τι θα έπαιρνε και δεν σκόπευε να το πληρώσει!

Όταν η νεαρή υπάλληλος απομακρύνθηκε απασχολημένη με την ανεύρεση των ειδών που ήθελε να δει η “πελάτισσα”, εκείνη άρπαξε ένα μπουφάν και έγινε άφαντη! Η κοπέλα κατήγγειλε την κλοπή στην Ασφάλεια το πρωί της Δευτέρας και οι αστυνομικοί δεν άργησαν να ταυτοποιήσουν την 37χρονη Ελληνίδα δράστιδα, που όμως δεν βρέθηκε για να συλληφθεί και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

*** Άλλες δυο γυναίκες ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστιδες μιας ακόμη κλοπής με την μέθοδο της απασχόλησης, που είχε γίνει στις 21 του περασμένου Νοεμβρίου στην Γαστούνη. Θύμα, τότε, ήταν ένας 48χρονος Έλληνας τον οποίο είχαν “πλευρίσει” δήθεν με ερωτικές διαθέσεις και του άρπαξαν μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό αξίας 1.000 ευρώ! Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, που ταυτοποίησαν τις δυο Ελληνίδες ηλικίας 33 και 39 χρόνων και σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης