MediterraneanCollege Bραβείο καλύτερης παρουσίας στο διαδίκτυο!

MediterraneanCollege Bραβείο καλύτερης παρουσίας στο διαδίκτυο!

Σημαντική διάκριση για το MediterraneanCollege στα WebX Awards που διοργάνωσε η Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week. Tο 1ο Ιδιωτικό Κολλέγιο στην Ελλάδα ήταν ανάμεσα στους μεγάλους νικητές στην κατηγορία Εκπαίδευση.

MediterraneanCollege Bραβείο καλύτερης παρουσίας στο διαδίκτυο!
Το σχεδιασμό την νέας ιστοσελίδας του κολεγίου ανέλαβε και υλοποίησε η ανερχομένη εταιρεία WEB Development και e-commerce NETSTEPS, η οποία και παρέδωσε το έργο όχι μόνο εντός χρονοδιαγράμματος αλλά  πολύ νωρίτερα.

Στα WebX Awards (www.webxawards.gr) βραβεύτηκαν οι καλύτερες παρουσίες στο Ελληνικό Web σε campaign, brand και corporatesites. Όπως ανέφερε και οHead of Marketing Week Business Unit, κ. Δημήτρης Κορδεράς, στον εναρκτήριο λόγο του: «Όσο και αν φώναζε κάποτε το Wired ότι το web πέθανε, το web ζει και βασιλεύει, στηρίζοντας όχι μόνο το content που εν συνεχεία προωθείται σε άλλα digital κανάλια, αλλά και μία ολόκληρη πολυεπίπεδη τεχνολογία που μπορεί να μη φαίνεται, αλλά είναι εκεί και στηρίζει και την εμπειρία του χρήστη και τα περίφημα Data που πάνω τους θα στηριχθεί τελικά η επιχειρηματική δραστηριότητα. Κάπως έτσι αποφασίσαμε να λανσάρουμε τα WebX Awards».
Κλείσιμο

Στην τελετή απονομής, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στην αίθουσα Live του Πολυχώρου gazARTE με παρουσιαστές την
Τζένη Μελιτά και το
Φάνη Λαμπρόπουλο, το σημαντικό βραβείο παρέλαβαν ο C.E.O της NETSTEPS, κ. Γιάννης Καραλής και ο Διευθυντής Marketing του MediterraneanCollege, κ. Νίκος Μαραγκόπουλος. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περισσότερα από 150 στελέχη επιχειρήσεων του WebDevelopment - WebDesign, CommunicationsAgencies, διαφημιστικών εταιρειών, CreativeDigitalAgencies, PR Companies, καθώς και ανώτατα και ανώτερα στελέχη του Marketing.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης