Θρίλερ με τη μυστηριώδη εξαφάνιση 30χρονου στην Αλόννησο

Θρίλερ με τη μυστηριώδη εξαφάνιση 30χρονου στην Αλόννησο

Η μητέρα του πιστεύει ότι το παιδί της δολοφονήθηκε - Με τη μήνυσή της προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης ώστε αυτή να μην μπει στο αρχείο 

Θρίλερ με τη μυστηριώδη εξαφάνιση 30χρονου στην Αλόννησο
Συνεχίζεται το θρίλερ της μυστηριώδους εξαφάνισης του 30χρονου Γιώργου Καραμιχαηλίδη στην Αλόννησο τον περασμένο Αύγουστο. Η μητέρα του 30χρονου, η οποία πιστεύει ότι το παιδί της δολοφονήθηκε, έκανε μήνυση για έκθεση σε κίνδυνο εναντίον δύο ψαράδων, τους οποίους θεωρεί υπεύθυνους για την εξαφάνιση του γιου της. Αυτή τη στιγμή η αρχική δικογραφία έχει φύγει από την Εισαγγελέα Βόλου και έχει πάει στο Λιμεναρχείο Σκιάθου όπου γίνεται εκτεταμένη προανάκριση. 

Η κ. Ματούλα Κοτρώτσιου με τη μήνυσή της προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης ώστε αυτή να μην μπει στο αρχείο. 

H μητέρα του 30χρονου αγνοούμενου
Κλείσιμο


«Και οι δύο ψαράδες μου είπαν ότι είδαν τον Γιώργο να κάθεται πάνω σε ένα καΐκι. Μόλις τους είδε ο Γιώργος μου, τους πλησίασε και τους πρόσφερε χρήματα για να τον πάρουν από το σημείο και να τον πάνε αλλού. Αυτοί φοβήθηκαν και τον απώθησαν από τη βάρκα. Αυτά μου είπαν οι δυο ψαράδες και δεν ξέρω αν λένε αλήθεια ή ψέμματα. Εγώ την άκρη θα τη βρω», λέει στο protothema.gr η μητέρα του Γιώργου Καραμιχαηλίδη. 

«Όταν βλέπεις ένα νέο άτομο σε σύγχυση και τον βλέπεις ότι χρειάζεται βοήθεια δεν το πετάς στη θάλασσα. Τον βοηθάς ή ενημερώνεις τις Αρχές να τον βοηθήσουν. Τους έκανα μήνυση γιατί άφησαν το παιδί μου στη θάλασσα, ενώ θα έπρεπε να τον περιθάλψουν, να ενημερώσουν το Λιμεναρχείο και όχι να τον εγκαταλείψουν. Δεν τον είδαν ότι ήταν αναστατωμένος και ότι χρειάζεται βοήθεια αυτός ο άνθρωπος; Αν οι ψαράδες φοβήθηκαν ότι ο γιος μου είναι κλέφτης θα μπορούσαν να φωνάξουν κι άλλους ανθρώπους να βοηθήσουν γιατί  σε εκείνο το σημείο έχει πολλά μαγαζιά και πολύ κόσμο. Αυτοί, όπως οι ίδιοι λένε, τον έσπρωξαν στη θάλασσα και τον παράτησαν».

Ο 30χρονος Γιώργος Καραμιχαηλίδης


Έξι μήνες έχουν περάσει από εκείνο το βράδυ που χάθηκαν τα ίχνη του Γιώργου και η κ. Ματούλα φοβάται τα χειρότερα για τη τύχη του παιδιού της.

«Έξι μήνες έχουν περάσει και δεν έχει δώσει ούτε ένα σημάδι ζωής. Στην αρχή πίστευα ότι μπορεί να πνίγηκε, αλλά θα το βρίσκαμε μετά από τόσο καιρό αν ήταν πνιγμένος. Μετά σκέφτομαι ότι μπορεί να έπαθε κρίση πανικού και να έχασε τα λογικά του αλλά με τόση δημοσιότητα κάποιος θα τον έβλεπε και θα τον έφερνε σπίτι. Φοβάμαι μήπως τον έχουν δολοφονήσει, δεν ξέρω τι να πω. Θέλω να μιλήσουν αυτοί οι άνθρωποι και να μου πουν την αλήθεια για το παιδί μου. Τους παρακαλώ να μου πουν τι απέγινε το παιδί μου εκείνο το βράδυ».

Στο protothema.gr μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Σπύρος Δεσύλλας, ο οποίος σε συνεργασία με τον κ. Νίκο Διαλυνά προσπαθούν να ρίξουν φως στην υπόθεση.

«Καταθέσαμε μήνυση κατά των δύο ψαράδων που επέβαιναν στο φουσκωτό. Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο δήλωσε ότι ο Γιώργος Καραμιχαηλίδης πήγε να ανέβει στο φουσκωτό και τον έσπρωξε για να μην ανέβει. Είναι μια πολύ περίεργη υπόθεση, γιατί τα λεγόμενα του ενός ψαρά είναι αμφιλεγόμενα, ενώ ο δεύτερος αρνείται να μιλήσει. Εμείς καταθέσαμε μήνυση εναντίον των  δύο ψαράδων και κατά παντός υπευθύνου για έκθεση σε κίνδυνο ατόμου στη θάλασσα. Επίσης εμείς ζητάμε να γίνει μία αναπαράσταση στην Αλόννησο, να είναι μπροστά πραγματογνώμονες και να κρίνουν πώς έγινε ακριβώς το περιστατικό. Ζητάμε τα ρούχα που βρέθηκαν γιατί βρέθηκε το μπλουζάκι του Γιώργου και θέλουμε να σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια καθώς επίσης ζητάμε να δώσουν και εισαγγελική παραγγελία ώστε το Σώμα του Λιμενικού, των υποβρύχιων καταδρομών να εξετάσει τη γύρω περιοχή γιατί θεωρούμε ότι ακόμα και σήμερα ίσως μπορούν να βρεθούν κάποια στοιχεία».

Δείτε βίντεο: Θρίλερ με τη μυστηριώδη εξαφάνιση 30χρονου στην Αλόννησο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης