Αιτωλικό: Επίδοξοι ληστές χτύπησαν ηλικιωμένους, έφυγαν και... ξαναγύρισαν να κλέψουν!

Αιτωλικό: Επίδοξοι ληστές χτύπησαν ηλικιωμένους, έφυγαν και... ξαναγύρισαν να κλέψουν!

Το ζευγάρι είχε ήδη ειδοποιήσει την αστυνομία που τους συνέλαβε

Αιτωλικό: Επίδοξοι ληστές χτύπησαν ηλικιωμένους, έφυγαν και... ξαναγύρισαν να κλέψουν!


Τρεις νεαροί “νταήδες” με παρελθόν σε κλοπές και ληστείες, ένας από τους οποίους ανήλικος, συνελήφθησαν επ΄αυτοφώρω από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στο Αιτωλικό όπου χτύπησαν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων για να τους ληστέψουν, έφυγαν και επέστρεψαν για να... διαρρήξουν το σπίτι τους!

Οι δράστες ηλικίας 28, 22 και 17 χρόνων χτύπησαν την πόρτα των ηλικιωμένων με το πρόσχημα ότι ήθελαν μια πληροφορία. Όταν εκείνοι άνοιξαν, τους χτύπησαν και τους κράτησαν ακίνητους απειλώντας τους για να ψάξουν με την ησυχία τους τα δωμάτια. Όμως, ξαφνικά τράπηκαν σε φυγή χωρίς να κλέψουν κάτι. Φαίνεται, ωστόσο, ότι... μετάνιωσαν γιατί επέστρεψαν λίγη ώρα αργότερα και αυτή τη φορά διέρρηξαν ένα παράθυρο για να μπουν στο σπίτι!

Κλείσιμο
Το ζευγάρι είχε ήδη ειδοποιήσει την Αστυνομία και έναν ανιψιό του που έφτασε πρώτος στο σπίτι και συνεπλάκη με τους δράστες, παρ' όλο που ο 22χρονος αποπειράθηκε να τον χτυπήσει με ένα ξύλινο ρόπαλο! Εκείνη τη στιγμή έφτασαν οι αστυνομικοί που συνέλαβαν και τους τρεις αν και αντιστάθηκαν σθεναρά προσπαθώντας να διαφύγουν. Οι κακοποιοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου που τους απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ληστείας, κλοπή, απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης και αντίσταση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης