Συνελήφθη φυγόποινος στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας

Συνελήφθη φυγόποινος στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας

Προμήθευε με ναρκωτικά την σπείρα των 14 ατόμων η οποία εξαρθρώθηκε την περασμένη Τρίτη στη Φθιώτιδα

Συνελήφθη φυγόποινος στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας
Έξι ολόκληρα χρόνια κυκλοφορούσε ελεύθερος παρά τις δυο καταδίκες που εκκρεμούσαν σε βάρος του, ο 45χρονος Αλβανός που εξακριβώθηκε ότι προμήθευε με ναρκωτικά την σπείρα των 14 ατόμων η οποία εξαρθρώθηκε την περασμένη Τρίτη στη Φθιώτιδα!

Ο 45χρονος κατάλαβε ότι θα ερχόταν η σειρά του και προσπάθησε να διαφύγει στην πατρίδα του, αλλά χάρη στο ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε την Πέμπτη η ανακρίτρια Πρωτοδικών Λαμίας για εισαγωγή, μεταφορά και πώληση ναρκωτικών ουσιών κατ’ εξακολούθηση, εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας και συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος Συνοριακής Φύλαξης.

Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που διέταξε τον εγκλεισμό του στην φυλακή μετά την απολογία του καθώς, εκτός από τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν ποινή φυλάκισης τριών μηνών για παράνομη είσοδο στη χώρα με απόφαση του Α’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς από τις 21 Μαΐου του 2011 και ποινή κάθειρξης επτά ετών και τριών μηνών για διακεκριμένες κλοπές με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης από τις 9 Ιουνίου του 2014!

Κλείσιμο
Η πολυμελής σπείρα που εξαρθρώθηκε μετά από πολύμηνη παρακολούθηση, διατηρούσε κρύπτες ναρκωτικών σε ερημικές περιοχές της Ανατολικής Φθιώτιδας και μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν τέσσερα κιλά χασίς. Τα μέλη της σύχναζαν σε κεντρικό καφέ της Λαμίας και αρχηγός τους ήταν ένας 23χρόνος από την Στυλίδα, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα πιστόλι το οποίο είχε κλαπεί τον Ιούνιο του 2013 από το σπίτι ειδικού φρουρού στην Αττική!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης