Χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων σε αποθήκη στην Ξάνθη

Χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων σε αποθήκη στην Ξάνθη

Oι αστυνομικοί βρήκαν στοιβαγμένα συνολικά 3.883 πακέτα τσιγάρων,  τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν για να σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο

Χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων σε αποθήκη στην Ξάνθη
«Ντου» σε ένα σπίτι σε χωριό της Ξάνθης έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας μετά από πληροφορίες ότι ο 54χρονος ιδιοκτήτης εμπορευόταν μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων, κάτι για το οποίο είχε πέσει στα χέρια τους και στο πρόσφατο παρελθόν αλλά φαίνεται πως δεν είχε βάλει μυαλό!

Κατά την διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν στην αποθήκη του σπιτιού που είχε μετατραπεί σε... καπνοπωλείο! Στο εσωτερικό της, οι αστυνομικοί βρήκαν στοιβαγμένα συνολικά 3.883 πακέτα τσιγάρων,  τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν για να σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο, όπου θα υπολογιστούν οι ανάλογοι φόροι και δασμοί που πρέπει να καταβληθούν στο δημόσιο.

Ο 54χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης ο οποίος άσκησε σε βάρος του δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εντοπιστεί η «πηγή» από την οποία προμηθεύτηκε τις κούτες των λαθραίων τσιγάρων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης