Ηλεία: Τους έβγαλαν από τα σπίτια τους και τους ξάφρισαν

Ηλεία: Τους έβγαλαν από τα σπίτια τους και τους ξάφρισαν

Μόλις ο ηλικιωμένος απομακρύνθηκε, ο τρίτος της παρέας τρύπωσε στο σπίτι του και άρπαξε το πορτοφόλι του που είχε μέσα 700 ευρώ - Τρύπωσαν και στο σπίτι μιας ηλικιωμένης από το οποίο άρπαξαν άλλα 70 ευρώ

Ηλεία: Τους έβγαλαν από τα σπίτια τους και τους ξάφρισαν
Είχαν μελετήσει καλά τους ρόλους τους και το σενάριο που θα «σέρβιραν» στα θύματά τους για να μπορέσουν να αρπάξουν με την άνεσή τους τις οικονομίες τους, τρεις επιτήδειοι που χτύπησαν δυο φορές μέσα σε λίγα λεπτά στην τοπική κοινότητα Οινόης του δήμου Ήλιδας στην Ηλεία.

Οι δράστες έφτασαν με αυτοκίνητο στην περιοχή και ένας από αυτούς έμεινε στο τιμόνι με αναμμένη τη μηχανή, έτοιμος για βιαστική φυγή σε περίπτωση που το σχέδιο θα χαλούσε. Οι άλλοι δυο πήγαν στο σπίτι ενός ηλικιωμένου και τον έπεισαν να βγει έξω για να του δείξουν ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από γειτονικό σπίτι και να ρωτήσουν αν ο ιδιοκτήτης του το πωλούσε. Μόλις ο ηλικιωμένος απομακρύνθηκε, ο τρίτος της παρέας τρύπωσε στο σπίτι του και άρπαξε το πορτοφόλι του που είχε μέσα 700 ευρώ!

Ώσπου να αντιληφθεί την κλοπή ο ένοικος του σπιτιού, οι δράστες είχαν απομακρυνθεί. Όμως, πριν εξαφανιστούν, κατάφεραν με τον ίδιο τρόπο να τρυπώσουν και στο σπίτι μιας ηλικιωμένης από το οποίο άρπαξαν άλλα 70 ευρώ! Στη συνέχεια, μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και έγιναν καπνός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης