Μη χάσετε το Θέμα με μοναδικές προσφορές

Μη χάσετε το Θέμα με μοναδικές προσφορές

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

Μη χάσετε το Θέμα με μοναδικές προσφορές

1. Την εφημερίδα

 



2. Την καθηλωτική ταινία δράσης “
Κλείσιμο
The Equalizer”, με τον καταπληκτικό Ντένζελ Ουάσινγκτον

 

Θέλεις μία εξαιρετική ταινία δράσης

που θα σου κόψει την ανάσα;

 

Αυτή την Κυριακή

έχεις ΘΕΜΑ!

THE EQUALIZER

 

 

και στις 2 εκδόσεις (4,25€ - 2,00€)

 

Ο βραβευμένος με 2 Όσκαρ Ντένζελ Ουάσινγκτον δίνει ένα μοναδικό ρεσιτάλ ερμηνείας σε μια ταινία με καταιγιστική δράση και συναρπαστική πλοκή.

 

Η καταπληκτική ταινία δράσης «The Equalizer» αυτή την Κυριακή με το Πρώτο ΘΕΜΑ!

 

Η έκφραση «νεο-νουάρ» περιγράφει ακριβώς το ιδιαίτερο κινηματογραφικό είδος στο οποίο κατατάσσεται το «The Equalizer», καθώς η ατμόσφαιρά του αποτυπώνει έναν σκοτεινό κόσμο εκδίκησης και κινδύνου. Είναι ένας κόσμος που κατοικείται από σκληρούς και αδίστακτους εγκληματίες και όπου μια πανίσχυρη οργάνωση καταδυναστεύει τα θύματά της.

Ένας από τους καλύτερους σύγχρονους ηθοποιούς στον κόσμο, ο Ντένζελ Ουάσινγκτον υποδύεται τον ΜαΚόλ, έναν άνθρωπο που έχει πείσει τον εαυτό του ότι το παρελθόν έχει θαφτεί οριστικά στο χρόνο. Ο κεντρικός ήρωας της ταινίας έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του, περνώντας τις ημέρες του αθόρυβα και μέσα σε απόλυτη ηρεμία -ή έτσι νομίζει. Στο δρόμο του ΜαΚόλ όμως θα εμφανιστεί η Τέρι, μια νεαρή κοπέλα που έχει πέσει στα νύχια της «ρωσικής μαφίας», μιας σπείρας στυγερών εγκληματιών. Η ζωή της Τέρι κινδυνεύει και ο ΜαΚόλ αντιλαμβάνεται ότι, ξαφνικά, το πεπρωμένο του τον φέρνει πίσω σε μια ζωή που θα ήθελε να έχει ξεχάσει. Αναλαμβάνει δράση προκειμένου να σώσει την Τέρι αλλά και να αποδώσει δικαιοσύνη όπως μόνο αυτός ξέρει. Και αυτό που ξέρει είναι να εφαρμόζει τον αρχέγονο νόμο της εκδίκησης και της τιμωρίας, το «οφθαλμόν αντί οφθαλμού». Εξάλλου, ενώπιον του «Equalizer», όπως είναι το όνομά του, δηλαδή του «Εξισωτή», όλες οι δυνάμεις του κακού και όλοι οι εκτελεστές των εντολών τους δεν μπορεί παρά να έχουν την ίδια, αδυσώπητη μοίρα

 

και στις 2 εκδόσεις (4,25€ - 2,00€)

Μην τo χάσετε!







 

3. Το ακυκλοφόρητο CD του κορυφαίου ελληνικού συγκροτήματος ΜΕΛΙΣΣΕΣ

 

 

Αυτή την Κυριακή

 το ακυκλοφόρητο άλμπουμ

του κορυφαίου ελληνικού συγκροτήματος “ΜΕΛΙΣΣΕΣ”

είναι στο Θέμα!

 

“Το κύμα”

 

ΜΟΝΟ στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

 

 

Το ότι οι «Μέλισσες» είναι το Νο.1 γκρουπ στην σημερινή ποπ σκηνή της Ελλάδας, θεωρείται ως κάτι αντικειμενικό και δεδομένο. Ακόμη και έτσι, όμως, η επιτυχία τους δεν παύει να εκπλήσσει, καθώς το κοινό κυριολεκτικά λατρεύει τον ήχο και την ιδιαίτερη προσέγγισή τους στην μουσική. Χαρακτηριστικά, «Το Κύμα» το ομώνυμο τραγούδι με το καινούργιο τους άλμπουμ που αυτή την Κυριακή προσφέρει στους αναγνώστες τους αποκλειστικά το Πρώτο ΘΕΜΑ, απειλεί να καταρρίψει κάθε ρεκόρ δημοφιλίας: Στο YouTube «Το Κύμα» αγγίζει ήδη τις 5.500.000 θεάσεις, παρόλο που κυκλοφόρησε μόλις τον περασμένο Νοέμβριο.

Το CD «To Κύμα» περιλαμβάνει 9 τραγούδια και ένα bonus track. Ανάμεσα στα τραγούδια ακούγεται το «Σαν Συμμαθητές», ήδη γνωστό και αγαπημένο από την πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Αντ1. Στο επίσης εξαιρετικό «Πρώτη μου Φορά» οι «Μέλισσες» υποδέχονται την Demy και το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους είναι απλώς υπέροχο -κάτι που ισχύει, άλλωστε, για ολόκληρο το άλμπουμ «Το Κύμα».

Το CD είναι ολοκαίνουργιο, ακυκλοφόρητο και προσφέρεται αυτή την Κυριακή με το Πρώτο ΘΕΜΑ.

 

Μην το χάσετε

ΜΟΝΟ στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)








 

4. Τη συνταρακτική ιστορία “Ο υιός του Νείλου” του Εμμανουήλ Γ. Μαύρου, που αξίζει να διαβάσετε

      (μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

                            

Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ

 

η συνταρακτική ιστορία

“Ο υιός του Νείλου”

 

του Εμμανουήλ Μαύρου

 

μόνο στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

 

 

Αυτή την Κυριακή, η συνταρακτική ιστορία δράσης «Ο υιός του Νείλου» του συγγραφέα Εμμανουήλ Γ. Μαύρου είναι στο ΘΕΜΑ!

 

3.500 χρόνια ιστορίας, μεταξύ ψέματος και πραγματικότητας, μύθων και αλήθειας, σε μια υπόθεση ζωής και θανάτου, με σύμμαχο τον έρωτα που δεν γνωρίζει κανένα όριο.

 

 

Είναι αισθησιακή, όμορφη, έξυπνη, δυναμική, είναι Ελληνίδα και δεν φοβάται το θάνατο. Ίσως γιατί δεν την πλησίασε ποτέ τόσο πολύ. Την λένε Ελένη Νάκου και είναι αρχαιολόγος στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Καΐρου. Η εύρεση ενός παπύρου 3.500 ετών, για την ύπαρξη και έλευση μιας μυστηριώδους και μοναδικής προσωπικότητας, αποτελεί την αφορμή να δεχτεί να ερευνήσει και να εντοπίσει το φυσικό ή το πνευματικό πρόσωπό του.

 

Εγκλωβισμένη σε έναν λαβύρινθο πληροφοριών, ψάχνει μια από τις δυο εξόδους που θα την οδηγήσουν στην επίλυση του μυστηρίου, ξεσκεπάζοντας μια τεράστια απάτη πάνω σε ένα καλά στημένο θρησκευτικό μηχανισμό, στον οποίο εμπλέκονται η εβραϊκή συναγωγή και διάφορες αιρετικές ομάδες, που με την πολιτική κάλυψη διακινεί όπλα, ναρκωτικά και πορνεία. Ανακαλύπτει το νήμα που την οδηγεί στην αινιγματική φιγούρα του έβδομου μοναδικού υιού του Νείλου, ίσως με τίμημα την ίδια της τη ζωή.

 

 (στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Μην τo χάσετε!






 

5. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για μία από τις μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων με ένα τηλεφώνημα!

 

 

Και αυτή την Κυριακή

κάντε κράτηση τηλεφωνικά και

αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός

 

για μία μεγάλη παράσταση των Αθηναϊκών  Θεάτρων!

 

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

 

Με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου αγοράστε ένα εισιτήριο για μία από τις μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων και αποκτήστε άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

  • “Τα 39 Σκαλοπάτια” – Θέατρο Λαμπέτη

(κάθε Δευτέρα και Τρίτη για τις παραστάσεις έως το τέλος Φεβρουαρίου)

 

Αυτή την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου λοιπόν στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την  παραπάνω παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Εσείς πολύ απλά :

  • κόψτε το κουπόνι,
  • επιλέξτε την παράσταση που επιθυμείτε να δείτε :
  • τηλεφωνήστε στο 211-1000365 καθημερινά 09:00 - 21:00 από την Κυριακή 19/2/2017 έως και το Σάββατο 25/02/2017, για όλες τις παραστάσεις μέχρι τις 28/2/2017 (εκτός βραδινών Σαββάτου), για να κάνετε την κράτησή σας.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία του θεάτρου .

Η προσφορά εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων.

 

Λίγα λόγια για την παράσταση που μπορείτε να παρακολουθήσετε :

  • Θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ - “39 Σκαλοπάτια” του John Buchan

Μια φαντασμαγορική κωμική περιπέτεια

Ένας μοναχικός γοητευτικός άνδρας κατηγορείται από λάθος, για τη δολοφονία μιας όμορφης γυναίκας. Ένα εντυπωσιακό ανθρωποκυνηγητό ξεκινάει και εκείνος, μέσα στην απελπιστική προσπάθειά του, να αποδείξει ότι είναι αθώος, μπλέκεται σε σπαρταριστές κωμικές περιπέτειες.

Πρόκειται για ένα έργο που αποτελεί ένα παραλήρημα δράσης, μουσικής, ήχων και φωτισμού. Οι 4 πρωταγωνιστές, παίζουν 130 ρόλους και η σκηνική δραστηριότητα σε συνδυασμό με τους αυτοσχεδιασμούς, αποδεικνύουν πως ο άνθρωπος έχει τον πρώτο ρόλο στο θέατρο.

Στο θέατρο Λαμπέτη.

Σκηνοθεσία: Σπύρος Σπαντίδας

Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά:

Κώστας Αποστολάκης

Ναταλία Δραγούμη

Φώτης Κέπελης

Σπύρος Σπαντίδας

 

 

Απαραίτητη προϋπόθεση η  προσκόμιση του κουπονιού.

 

6. και ……. δύο αγαπημένα περιοδικά που αξίζει να διαβάσετε!

Ένα για τη γυναίκα και και ένα για τους stars :

(μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

 

  • Το VOTRE BEAUTE΄,  ένα από τα σημαντικότερα μηνιαία γυναικεία περιοδικά με παγκόσμια κυκλοφορία έρχεται επίσης κοντά σας αυτή την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα.





ΚΑΙ

  • Το νέο τεύχος του αγαπημένου περιοδικού People με όλα τα νέα των σταρ στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα.

Στο PEOPLE κάθε εβδομάδα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα των σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες και να απολαύσετε μεγάλες αποκλειστικότητες.

Διαβάστε στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :

 

Κατερίνα Καινούργιου

«Δίνω δεύτερη ευκαιρία στις σχέσεις μου».

H παρουσιάστρια του Φτιάξε Καφέ μιλά για τα λάθη που έκανε στις σχέσεις της και μετάνιωσε, εξηγεί γιατί δεν θα πέσει πια για κανέναν στα πατώματα, μιλάει για το bullying που δέχτηκε στη δουλειά από συμπαρουσιαστές που τη μείωναν, θυμάται τις συμβουλές της Ελένης Μενεγάκη και μοιράζεται το μεγαλύτερο μάθημα ζωής που πήρε από αυτούς που την πρόδωσαν.

 

Κρατερός Κατσούλης

«Κάθε τέλος είναι και μια νέα αρχή». Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μιλάει για το παρασκήνιο της σχέσης του με το Epsilon, πώς βιώνει το απότομο τέλος της εκπομπής η σύζυγός του και συμπαρουσιάστρια, Κατερίνα Καραβάτου, και την οικογενειακή ζωή με τα δύο παιδιά τους.

 

George και Amal Clooney

Ο άλλοτε περιζήτητος εργένης θα γίνει πατέρας διδύμων στα 53 του και είναι «ευτυχισμένος και νευρικός». Πώς περιγράφουν οι δικοί του άνθρωποι την εγκυμοσύνη της συζύγου του, Amal Alamuddin, τι σκέφτεται να κάνει με το που έρθουν στον κόσμο και πως το ανακοίνωσαν στις οικογένειές τους.

 

Παντελής Παντελίδης

Ένα χρόνο μετά το θάνατό του, οι άνθρωποι που τον αγάπησαν μιλούν για εκείνον. Ένα οδοιπορικό στη γειτονιά και τα στέκια του, το ίδρυμα με το όνομά του που θα συνεχίσει τη φιλανθρωπική του δράση, η συνάντηση που είχαμε με το δικηγόρο του και τα στοιχεία που έχει καταθέσει η οικογένεια στη δικαιοσύνη .

 

Οι καλύτερες στιγμές των φετινών Βραβείων Grammy

Ο θρίαμβος και το ρεκόρ της Adele, η επική εμφάνιση της Beyoncé, η JLo που παραμένει sex symbol, τα τέσσερα μεταθανάτια Grammy στον David Bowie, τα looks που συζητήθηκαν και οι καυτές λεπτομέρειες της βραδιάς.

 

Στράτος Τζώρτζογλου

O αγαπημένος ηθοποιός κλείνει τριάντα χρόνια στην υποκριτική και μιλά για την καριέρα του στην επέτειο θανάτου του δασκάλου του, Κάρολου Κουν. Τι θυμάται πιο έντονα από τις τελευταίες ημέρες του πιο εμβληματικού ανθρώπου του ελληνικού θεάτρου, γιατί δεν μπορεί να ξεπεράσει ακόμη την απώλεια του πατέρα του και πως βρέθηκε να χρωστάει 500.000 ευρώ στην εφορία, τη στιγμή που είχε φτάσει να αμείβεται 7.000 ευρώ το επεισόδιο σε σειρές που συμμετείχε.

 

Νίκη Βακάλη

Το κορίτσι που ανακάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, δίνοντας της πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Ένας Άλλος Κόσμος, και τώρα κερδίζει τις εντυπώσεις στον Αστέρα Ραχούλας μιλάει αποκλειστικά στο People για τις εφηβικές της επαναστάσεις, αλλά και το πώς έγινε πρωταγωνίστρια της πολυσυζητημένης ταινίας ενώ ήταν ακόμα φοιτήτρια και δεν είχε ποτέ πριν request για άλλη δουλειά!

 

Δήμητρα Ζαχοπούλου

Η πρώην μπαλαρίνα με τη διεθνή καριέρα μάς εξηγεί όσα πρέπει να ξέρουμε για την barre method, που έχει φέρει στην Ελλάδα και κερδίζει ολοένα και περισσότερους οπαδούς.

 

 (μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)





 

(μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

 

 

Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν το "Θέμα" χωρίς τις προσφορές (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

 

1. Την εφημερίδα.

2. Την καθηλωτική ταινία δράσης “The Equalizer”, με τον καταπληκτικό Ντένζελ Ουάσινγκτον

 

Θέλεις μία εξαιρετική ταινία δράσης

που θα σου κόψει την ανάσα;

 

Αυτή την Κυριακή

έχεις ΘΕΜΑ!

THE EQUALIZER

 

 

και στις 2 εκδόσεις (4,25€ - 2,00€)

 

Ο βραβευμένος με 2 Όσκαρ Ντένζελ Ουάσινγκτον δίνει ένα μοναδικό ρεσιτάλ ερμηνείας σε μια ταινία με καταιγιστική δράση και συναρπαστική πλοκή.

 

Η καταπληκτική ταινία δράσης «The Equalizer» αυτή την Κυριακή με το Πρώτο ΘΕΜΑ!

 

Η έκφραση «νεο-νουάρ» περιγράφει ακριβώς το ιδιαίτερο κινηματογραφικό είδος στο οποίο κατατάσσεται το «The Equalizer», καθώς η ατμόσφαιρά του αποτυπώνει έναν σκοτεινό κόσμο εκδίκησης και κινδύνου. Είναι ένας κόσμος που κατοικείται από σκληρούς και αδίστακτους εγκληματίες και όπου μια πανίσχυρη οργάνωση καταδυναστεύει τα θύματά της.

Ένας από τους καλύτερους σύγχρονους ηθοποιούς στον κόσμο, ο Ντένζελ Ουάσινγκτον υποδύεται τον ΜαΚόλ, έναν άνθρωπο που έχει πείσει τον εαυτό του ότι το παρελθόν έχει θαφτεί οριστικά στο χρόνο. Ο κεντρικός ήρωας της ταινίας έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του, περνώντας τις ημέρες του αθόρυβα και μέσα σε απόλυτη ηρεμία -ή έτσι νομίζει. Στο δρόμο του ΜαΚόλ όμως θα εμφανιστεί η Τέρι, μια νεαρή κοπέλα που έχει πέσει στα νύχια της «ρωσικής μαφίας», μιας σπείρας στυγερών εγκληματιών. Η ζωή της Τέρι κινδυνεύει και ο ΜαΚόλ αντιλαμβάνεται ότι, ξαφνικά, το πεπρωμένο του τον φέρνει πίσω σε μια ζωή που θα ήθελε να έχει ξεχάσει. Αναλαμβάνει δράση προκειμένου να σώσει την Τέρι αλλά και να αποδώσει δικαιοσύνη όπως μόνο αυτός ξέρει. Και αυτό που ξέρει είναι να εφαρμόζει τον αρχέγονο νόμο της εκδίκησης και της τιμωρίας, το «οφθαλμόν αντί οφθαλμού». Εξάλλου, ενώπιον του «Equalizer», όπως είναι το όνομά του, δηλαδή του «Εξισωτή», όλες οι δυνάμεις του κακού και όλοι οι εκτελεστές των εντολών τους δεν μπορεί παρά να έχουν την ίδια, αδυσώπητη μοίρα

 

και στις 2 εκδόσεις (4,25€ - 2,00€)

Μην τo χάσετε!






 

3. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για μία από τις μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων με ένα τηλεφώνημα!

 

 

Και αυτή την Κυριακή

κάντε κράτηση τηλεφωνικά και

αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός

 

για μία μεγάλη παράσταση των Αθηναϊκών  Θεάτρων!

 

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

 

Με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου αγοράστε ένα εισιτήριο για μία από τις μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων και αποκτήστε άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

  • “Τα 39 Σκαλοπάτια” – Θέατρο Λαμπέτη

(κάθε Δευτέρα και Τρίτη για τις παραστάσεις έως το τέλος Φεβρουαρίου)

 

Αυτή την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου λοιπόν στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την  παραπάνω παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Εσείς πολύ απλά :

  • κόψτε το κουπόνι,
  • επιλέξτε την παράσταση που επιθυμείτε να δείτε :
  • τηλεφωνήστε στο 211-1000365 καθημερινά 09:00 - 21:00 από την Κυριακή 19/2/2017 έως και το Σάββατο 25/02/2017, για όλες τις παραστάσεις μέχρι τις 28/2/2017 (εκτός βραδινών Σαββάτου), για να κάνετε την κράτησή σας.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία του θεάτρου .

Η προσφορά εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων.

 

Λίγα λόγια για την παράσταση που μπορείτε να παρακολουθήσετε :

  • Θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ - “39 Σκαλοπάτια” του John Buchan

Μια φαντασμαγορική κωμική περιπέτεια

Ένας μοναχικός γοητευτικός άνδρας κατηγορείται από λάθος, για τη δολοφονία μιας όμορφης γυναίκας. Ένα εντυπωσιακό ανθρωποκυνηγητό ξεκινάει και εκείνος, μέσα στην απελπιστική προσπάθειά του, να αποδείξει ότι είναι αθώος, μπλέκεται σε σπαρταριστές κωμικές περιπέτειες.

Πρόκειται για ένα έργο που αποτελεί ένα παραλήρημα δράσης, μουσικής, ήχων και φωτισμού. Οι 4 πρωταγωνιστές, παίζουν 130 ρόλους και η σκηνική δραστηριότητα σε συνδυασμό με τους αυτοσχεδιασμούς, αποδεικνύουν πως ο άνθρωπος έχει τον πρώτο ρόλο στο θέατρο.

Στο θέατρο Λαμπέτη.

Σκηνοθεσία: Σπύρος Σπαντίδας

Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά:

Κώστας Αποστολάκης

Ναταλία Δραγούμη

Φώτης Κέπελης

Σπύρος Σπαντίδας

 

Απαραίτητη προϋπόθεση η  προσκόμιση του κουπονιού.

Μην το χάσετε!


 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης