Επικίνδυνος κακοποιός συνελήφθη στο Άργος

Επικίνδυνος κακοποιός συνελήφθη στο Άργος

Στην επιχείρηση συμμετείχαν πάνοπλοι αστυνομικοί - Εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης

Επικίνδυνος κακοποιός συνελήφθη στο Άργος
Πάνοπλοι αστυνομικοί της Ασφαλείας συμμετείχαν στην οργανωμένη επιχείρηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Άργος, για την σύλληψη ενός επικίνδυνου  αλλοδαπού κακοποιού που είχε στην «πλάτη» του δυο καταδίκες και δύο εντάλματα σύλληψης για «βαριά» αδικήματα.

Ο 40χρονος Αλβανός αιφνιδιάστηκε και συνελήφθη χωρίς να προβάλλει αντίσταση, για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου που διέταξε να οδηγηθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, μια για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και μια για παράνομη είσοδο στη χώρα. 

Ωστόσο, θα μεταχθεί διαδοχικά στη Λάρισα, όπου οι δικαστικές αρχές είχαν εκδώσει σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για ληστεία και στην Αθήνα, αφού ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Αθηνών είχε εκδώσει και δεύτερο ένταλμα με κατηγορίες για σύσταση συμμορίας, απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία και διακεκριμένες κλοπές.

*** Σε περιοχή της Ημαθίας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 38χρονος Έλληνας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για απάτη, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης έξι ετών. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης