Βόνιτσα: Ένας 49χρονος παρέλαβε μέσω ΚΤΕΛ σαμπουάν με... κοκαΐνη

Βόνιτσα: Ένας 49χρονος παρέλαβε μέσω ΚΤΕΛ σαμπουάν με... κοκαΐνη

Όταν οι αστυνομικοί άνοιξαν το επίμαχο δέμα, διαπίστωσαν ότι είχε μέσα ένα μπουκάλι σαμπουάν μέσα στο οποίο ήταν κρυμμένες δύο νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 24,7 γραμμαρίων

Βόνιτσα: Ένας 49χρονος παρέλαβε μέσω ΚΤΕΛ σαμπουάν με... κοκαΐνη
Δεν έκανε για... λούσιμο το μπουκάλι με το σαμπουάν που βρισκόταν μέσα σε ένα ασυνόδευτο δέμα, το οποίο παρέλαβε ένας 49χρονος Έλληνας από το λεωφορείο που έφτασε από την Αθήνα στον σταθμό του υπεραστικού ΚΤΕΛ στην περιοχή της Βόνιτσας, καθώς είχε «άρωμα»... κοκαΐνης!

Ο 49χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου οι οποίοι είχαν πληροφορίες ότι επρόκειτο να σταλούν ναρκωτικά από την πρωτεύουσα και τον ακινητοποίησαν όταν τον είδαν να παραλαμβάνει το ύποπτο δέμα με άγνωστο αποστολέα,  ενώ και το όνομα του παραλήπτη ήταν διαφορετικό από το δικό του. Όταν άνοιξαν το επίμαχο δέμα, διαπίστωσαν ότι είχε μέσα ένα μπουκάλι σαμπουάν μέσα στο οποίο ήταν κρυμμένες δύο νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 24,7 γραμμαρίων! 

Ο 49χρονος συνελήφθη και sε έρευνα που ακολούθησε στo στο σπίτι του στη Λευκάδα από τους αστυνομικούς της τοπικής Ασφαλείας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι ξιφίδια και ένα ξίφος. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας κατηγορούμενος για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, ενώ η προανάκριση ερευνά για τον εντοπισμό του αποστολέα της κοκαΐνης.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης