Τζακ ποτ στο Τζόκερ! - Σε λίγη ώρα η κλήρωση για τα 10 εκατομμύρια

Τζακ ποτ στο Τζόκερ! - Σε λίγη ώρα η κλήρωση για τα 10 εκατομμύρια

Τουλάχιστον 10,3 εκατομμύρια ευρώ θα μοιράσει το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ ως κέρδη στους τυχερούς της 1ης κατηγορίας

Τζακ ποτ στο Τζόκερ! - Σε λίγη ώρα η κλήρωση για τα 10 εκατομμύρια
Εσύ παίζεις Τζόκερ; Τουλάχιστον 10,3 εκατομμύρια ευρώ θα μοιράσει σε λίγη ώρα το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ ως κέρδη στους τυχερούς της 1ης κατηγορίας! Τζακ ποτ σημειώθηκε στην προηγούμενη κλήρωση του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ με αποτέλεσμα το Τζόκερ να μοιράζει σήμερα στον νικητή της πρώτης κατηγορίας (5+1) το αστρονομικό ποσό των 10.300.000 ευρώ!


Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί της προηγούμενης κλήρωσης (Κλήρωση 1780, Πέμπτη 02/02/2017) ήταν οι: 1, 8, 13, 30, 42 και Τζόκερ ο αριθμός 3.

Για να δούμε... ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής. Η αγωνία κορυφώνεται λεπτό προς λεπτό. 

Κλείσιμο
Στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ αναμένεται και σήμερα να είναι μεγάλη η προσέλευση του κοινού, που ονειρεύεται να κερδίσει το ιλιγγιώδες ποσό που θα μοιράσουν απόψε οι τυχεροί αριθμοί.


Στην κλήρωση της Πέμπτης, μπορεί για άλλη μια φορά να μην βρέθηκε τυχερός στην πρώτη κατηγορία, ωστόσο στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν 5 τυχερά δελτία κάθε ένα από τα οποία κερδίζει το ποσό των € 117.450,11.


Σημειώνεται πως η σημερινή κλήρωση (Κυριακή 5/2/2017) θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 και μπορείτε να καταθέσετε τα δελτία σας μέχρι και τις 21:30 σε όλα τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης