Προσπάθησαν να «σηκώσουν» ΑΤΜ σε χωριό της Πιερίας

Προσπάθησαν να «σηκώσουν» ΑΤΜ σε χωριό της Πιερίας

Ο θόρυβος που έκαναν, ξύπνησε τους περίοικους που βγήκαν στα μπαλκόνια, είδαν τι συνέβαινε και ειδοποίησαν την Αστυνομία

Προσπάθησαν να «σηκώσουν» ΑΤΜ σε χωριό της Πιερίας
Από οργάνωση τα πήγαν καλά οι άγνωστοι που επιχείρησαν να αρπάξουν το ΑΤΜ που είναι τοποθετημένο στην κεντρική πλατεία του οικισμού Λόφος στην Πιερία, αλλά κάθε άλλο παρά… αθόρυβα «δούλεψαν» με αποτέλεσμα να σηκώσουν στο πόδι το χωριό.

Οι δράστες είχαν κλέψει ένα γερανοφόρο όχημα και ένα αγροτικό φορτηγάκι με τα οποία πλησίασαν στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης, το έδεσαν με ιμάντες και προσπάθησαν να το αποκολλήσουν από το κράσπεδο της πλατείας όπου ήταν τοποθετημένο, να το σηκώσουν με τον γερανό και να το φορτώσουν στην καρότσα του αγροτικού. 

Όμως, ο θόρυβος που έκαναν, ξύπνησε τους περίοικους που βγήκαν στα μπαλκόνια, είδαν τι συνέβαινε και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Έτσι, οι κακοποιοί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους και διέφυγαν με ένα τρίτο αυτοκίνητο που είχαν μαζί τους, αφήνοντας πίσω το ΑΤΜ και τα δύο φορτηγά που οι αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό προσπαθώντας να ανακαλύψουν αποτυπώματα ή ίχνη DNA.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης