Βαρβιτσιώτης προς Μουζάλα: Για την αποτυχία σας φταίτε εσείς, και όχι "οι άλλοι"

Βαρβιτσιώτης προς Μουζάλα: Για την αποτυχία σας φταίτε εσείς, και όχι "οι άλλοι"

Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να γίνει συμμέτοχος στη δική του διαχειριστική ανεπάρκεια και ανικανότητα, λέει ο αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική τομεάρχης της ΝΔ

Βαρβιτσιώτης προς Μουζάλα: Για την αποτυχία σας φταίτε εσείς, και όχι "οι άλλοι"
«Πόσους νεκρούς πρέπει να θρηνήσουμε, προκειμένου να γίνει ακόμη σοφότερος;» Το ερώτημα αυτό απευθύνει στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα,
ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ
Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Μάλιστα ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισημαίνει ότι σύμφωνα με τον κ.Μουζάλα, για την πλήρη αποτυχία του υπουργού και της κυβέρνησης φταίνε μόνο οι άλλοι.

Κλείσιμο
Αφορμή για τις δηλώσεις Βαρβιτσιώτη αποτέλεσαν τα όσα είχε πει νωρίτερα στη Βουλή, ο κ.Μουζάλας. Επ' αυτών, ο βουλευτής της ΝΔ που συνοδεύει τον πρόεδρο του κόμματος στη Λέσβο, σχολίασε τα παρακάτω:

Οι δήθεν «ευαίσθητοι» αποδεικνύονται, για ακόμη μία φορά, ανάλγητοι και θρασείς. Γιατί την ώρα που μαζί με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας,  Κυριάκο Μητσοτάκη, διαπιστώναμε από κοντά την κραυγή απόγνωσης των τοπικών κοινωνιών της Μυτιλήνης για την πλήρη εγκατάλειψη τους από την Κυβέρνηση στο ζήτημα του
προσφυγικού-μεταναστευτικού, ο αρμόδιος Υπουργός από το βήμα της Βουλής, αντί να απολογείται συνέχισε να κατηγορεί. Δε δίστασε, μάλιστα, αυτή τη φορά να επιρρίψει ευθύνες και να κατηγορήσει τις τοπικές κοινωνίες, τα στελέχη της αντιπολίτευσης, ακόμα και τους ξενοδόχους για τους τρεις αιφνίδιους θανάτους, που σημειώθηκαν στη Μόρια.

Για τον κ. Μουζάλα, στην πλήρη αποτυχία της Κυβέρνησης του να εμφυσήσει το αίσθημα ασφαλείας στους Έλληνες πολίτες, αλλά και να διασφαλίσει συνθήκες ανθρώπινης φιλοξενίας για τους πρόσφυγες, ευθύνονται όλοι οι άλλοι εκτός από αυτόν.

Η Νέα Δημοκρατία από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να γίνει συμμέτοχος στη «μικροπολιτική των μαγκαλιών», που επινόησαν και ακολούθησαν πιστά ο κ. Μουζάλας και οι σύντροφοι του, όταν βρίσκονταν στην αντιπολίτευση. Δεν πρόκειται, όμως, να γίνει συμμέτοχος και στη δική του διαχειριστική ανεπάρκεια και ανικανότητα.

Για αυτό και τον ρωτάμε ευθέως: “Πόσους επιπλέον νεκρούς πρέπει να θρηνήσουμε,  προκειμένου να γίνει ακόμη σοφότερος;”
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης