Ημερίδα για το ασφαλιστικό των γιατρών από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών

Ημερίδα για το ασφαλιστικό των γιατρών από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών

Το Σάββατο στις 10:30 - Η ημερίδα θα ξεκινήσει με ομιλία του προέδρου του ΙΣΑ Γιώργου Πατούλη, ενώ παρών θα είναι ο Γιώργος Ρωμανιάς

Ημερίδα για το ασφαλιστικό των γιατρών από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών
Ο νέος ασφαλιστικός-φορολογικός νόµος και οι επιπτώσεις που θα έχει στους γιατρούς, θα παρουσιαστούν σε ημερίδα που διοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας (ΙΣΑ) το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, στο κέντρο της Αθήνας.
 
Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 10:30 πμ με εισαγωγική ομιλία του προέδρου του ΙΣΑ κ. Γιώργου Πατούλη, ενώ παρών θα είναι ο κ. Γιώργος Ρωμανιάς, οικονομολόγος και τέως γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
 
Το ΔΣ του ΙΣΑ έχει καλέσει τον ιατρικό κόσμο σε αγωνιστική ετοιμότητα ενόψει των πρωτοβουλιών που θα αναλάβει ο ΙΣΑ στο επόμενο χρονικό διάστημα στην προσπάθειά του να αποτρέψει τις δυσμενείς εξελίξεις.
 
Ποιο είναι το πρόγραμμα της ημερίδας
Κλείσιμο
 
«Το καθεστώς συνταξιοδότησης των γιατρών με βάση τη νέα νομοθεσία» θα παρουσιάσει ο κ. Γιώργος Ρωμανιάς, οικονομολόγος και τέως γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
 
«Η κρίση του ασφαλιστικού συστήματος, τα αίτια και η υπέρβασή της» είναι το θέμα που θα αναπτύξει ο καθηγητής Εργατικού Δικαίου, κ. Αλέξης Μητρόπουλος.

«Οι συντάξεις και οι νέες ασφαλιστικές εισφορές των γιατρών» θα αναλυθούν από τον δικηγόρο- εργατολόγο, κ. Διονύσιο Τεμπονέρα.
 
Η νομικός σύμβουλος του ΙΣΑ, κυρία Έλενα Παπαευγγέλου θα παρουσιάσει τη «Νομική αντιμετώπιση του νέου ασφαλιστικού συστήματος» και ο φοροτεχνικός του ΙΣΑ, κ. Θεόδωρος Μπαρμπούρης θα μιλήσει για το «Νέο Φορολογικό καθεστώς των γιατρών».
 
Τον συντονισμό της ημερίδας θα έχει η δημοσιογράφος, Χριστίνα Χατζηπαλαμουτζή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης