Ικαρία: Είχε στήσει ολόκληρο εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης

Ικαρία: Είχε στήσει ολόκληρο εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης

Έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο είχε μετατρέψει σε θερμοκήπιο για την καλλιέργεια κάνναβης με την υδροπονική μέθοδο ένας 51χρονος

Ικαρία: Είχε στήσει ολόκληρο εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης
Δεν είχε ιδέα η 79χρονη ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού στην Ικαρία για ποιο λόγο το χρειαζόταν ένας 51χρονος στον οποίο το είχε παραχωρήσει, με αποτέλεσμα να ταραχτεί όταν είδε αστυνομικούς του τμήματος Αγίου Κηρύκου να κάνουν έφοδο στο κτίριο!

Οι αστυνομικοί είχαν δεχθεί πληροφορίες για την παράνομη δραστηριότητα του φιλοξενούμενου και οργάνωσαν επιχείρηση για να τον συλλάβουν. Όμως, εκείνος είχε προλάβει να εξαφανιστεί αφήνοντας  πίσω του έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είχε μετατρέψει σε θερμοκήπιο για την καλλιέργεια κάνναβης με την υδροπονική μέθοδο.

Στον χώρο βρέθηκαν δέκα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,17 ς 0,65 εκατοστών, 16 βέργες για την στήριξή τους, δύο λαμπτήρες φωτισμού και θέρμανσης, δύο χρονοδιακόπτες παροχής ρεύματος, μία συσκευή μέτρησης θερμοκρασίας και υγρασίας, ένα αερόθερμο, διάφορα άλλα σύνεργα για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων και δυο μαχαίρια. Όλα κατασχέθηκαν και ο 51χρονος χασισοκαλλιεργητής αναζητείται για να συλληφθεί, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορία για καλλιέργεια ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης