Ζάκυνθος: Έκλεψε τέσσερις τόνους λάδι από ελαιοτριβείο και σπίτι

Ζάκυνθος: Έκλεψε τέσσερις τόνους λάδι από ελαιοτριβείο και σπίτι

Ο δράστης ομολόγησε τις δυο κλοπές, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου

Ζάκυνθος: Έκλεψε τέσσερις τόνους λάδι από ελαιοτριβείο και σπίτι
Δυο κλοπές ελαιόλαδου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας που είχαν γίνει μέσα σε ενάμισι μήνα σε περιοχές της Ζακύνθου εξιχνίασαν οι άνδρες της Ασφαλείας, που εντόπισαν μέρος από την συνολικού βάρους τεσσάρων τόνων (!) ποσότητα στο σπίτι ενός 39χρονου Αλβανού.

Ο αλλοδαπός ταυτοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των ερευνών και οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στην κατοικία του, στην αποθήκη της οποία βρήκαν 1.340 κιλά ελαιολάδου, δύο σιδερένιους λοστούς και άλλα αντικείμενα που ερευνάται πώς βρέθηκαν στην κατοχή του. Ο δράστης ομολόγησε τις δυο κλοπές, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Ο 39χρονος Αλβανός είχε εισβάλει στις 7 Δεκεμβρίου σε ένα συνεταιριστικό ελαιοτριβείο στην περιοχή Μέσο Γερακάρι και είχε αρπάξει βαρέλια και δοχεία με ελαιόλαδο βάρους ενός τόνου και 550 κιλών αξίας 5.000 ευρώ. Την περασμένη Δευτέρα, διέρρηξε και ένα σπίτι απ’ όπου άρπαξε δυο τόνους και 340 κιλά ελαιόλαδου αξίας 8.190 ευρώ και ένα αλυσοπρίονο το οποίο δεν βρέθηκε και εκτιμάται ότι το έχει πουλήσει, όπως και το λάδι! 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης