«Ρούφηξε» τα καύσιμα από μηχάνημα αποχιονισμού!

«Ρούφηξε» τα καύσιμα από μηχάνημα αποχιονισμού!

Ο 49χρονος δράστης, που είχε και συνεργό μια 30χρονη γυναίκα η οποία δεν εντοπίστηκε, ταυτοποιήθηκε από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και συνελήφθη

«Ρούφηξε» τα καύσιμα από μηχάνημα αποχιονισμού!
Για την σημαντική καθυστέρηση του αποχιονισμού από τους δρόμους της Βέροιας, αιτία ήταν ένας... «κυνηγός» καυσίμων που βρήκε αφύλακτο το απαραίτητο μηχάνημα της Περιφέρειας και φρόντισε να αδειάσει το ρεζερβουάρ του «ρουφώντας» τα περίπου 40 λίτρα πετρέλαιο που περιείχε!

Ο 49χρονος δράστης, που είχε και συνεργό μια 30χρονη γυναίκα η οποία δεν εντοπίστηκε, ταυτοποιήθηκε από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και συνελήφθη. Τα δοχεία με τα κλεμμένα καύσιμα βρέθηκαν σε ένα κοντινό σημείο και αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο της Περιφερικής Ενότητας Ημαθίας, ενώ σε βάρος του συλληφθέντος και της 30χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή δημόσιας περιουσίας και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

*** Μπήκε σε ένα κατάστημα ενδυμάτων στην Πάτρα για να ψωνίσει μια 51χρονη Ελληνίδα, αλλά όταν κινήθηκε προς την έξοδο την πρόδωσαν οι... ετικέτες που κρέμονταν από τα ρούχα που είχε φορέσει κάτω από τα δικά της! Οι υπάλληλοι ειδοποίησαν αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης οι οποίοι ακινητοποίησαν την γυναίκα, που αναγκάστηκε να επιστρέψει τα αξία 95 ευρώ ρούχα που φορούσε! Στη συνέχεια, παρελήφθη από την Ασφάλεια που ερευνά αν έχει διαπράξει ανάλογες κλοπές και σε άλλα μαγαζιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης