Ιεράπετρα: Ισόβια στον Πακιστανό σφαγέα και επίδοξο βιαστή

Ιεράπετρα: Ισόβια στον Πακιστανό σφαγέα και επίδοξο βιαστή

Ο 28χρονος (σήμερα) αλλοδαπός είχε προσπαθήσει αρχικά να βιάσει με την απειλή μαχαιριού την 43χρονη σύζυγο του ιδιοκτήτη θερμοκηπίου στο οποίο εργαζόταν, αλλά δεν τα κατάφερε και έφυγε εκτός εαυτού

Ιεράπετρα: Ισόβια στον Πακιστανό σφαγέα και επίδοξο βιαστή
Στα ίδια επίπεδα διατήρησε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης την ποινή στο νεαρό Πακιστανό σφαγέα με τον μπαλτά, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα πρωτοφανές θρίλερ με κινηματογραφική πλοκή που αναστάτωσε την Ιεράπετρα το βράδυ της 14ης Ιουνίου 2014.

Ο 28χρονος (σήμερα) αλλοδαπός είχε προσπαθήσει αρχικά να βιάσει με την απειλή μαχαιριού την 43χρονη σύζυγο του ιδιοκτήτη θερμοκηπίου στο οποίο εργαζόταν, αλλά δεν τα κατάφερε και έφυγε εκτός εαυτού. Στη συνέχεια, εισέβαλε στο μίνι μάρκετ ενός ομοεθνούς του και σκότωσε με μπαλτά τον αδελφό του ιδιοκτήτη μετά από λογομαχία. Το θρίλερ συνεχίστηκε σε μια ταβέρνα, όπου επιχείρησε να σκοτώσει έναν 52χρονο Έλληνα με τον ίδιο μπαλτά! Τέλος, ο δράστης πήγε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης, έσπασε το τζάμι ενός περιπολικού και επιχείρησε να χτυπήσει τον αστυνομικό που τον συνέλαβε.

Πρωτόδικα, ο νεαρός είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία, κάθειρξη 26 ετών για τις δύο απόπειρες δολοφονίας και την απόπειρα βιασμού και φυλάκιση 31 μηνών για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Το Εφετείο διατήρησε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης,  και του επέβαλε κατά συγχώνευση κάθειρξη 20 ετών και 16 μηνών για όλες τις άλλες κατηγορίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης