Χαμός στο Twitter με την «σωτηρία» του ΔΟΛ από ΣΥΡΙΖΑ και Μουλόπουλο

Χαμός στο Twitter με την «σωτηρία» του ΔΟΛ από ΣΥΡΙΖΑ και Μουλόπουλο

Στο Twitter οι χρήστες υποδέχθηκαν την είδηση με δηκτική διάθεση, ενώ δεν έλειψε και το χιούμορ. Φυσικά οι περισσότεροι στέκονται στο θέμα της διαπλοκής και της κάθαρσης, ενώ στο «παιχνίδι» μπήκε -μοιραία- η γάτα Ιμαλαΐων

Χαμός στο Twitter με την «σωτηρία» του ΔΟΛ από ΣΥΡΙΖΑ και Μουλόπουλο
Η απόφαση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη  να ανατεθεί την σωτηρία των Μέσων του Οργανισμού  στον Βασίλη Μουλόπουλο, πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της «Αυγής», κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στα social media.

Στο Twitter οι χρήστες υποδέχθηκαν την είδηση με δηκτική διάθεση, ενώ δεν έλειψε και το χιούμορ. Φυσικά οι περισσότεροι στέκονται στο θέμα της διαπλοκής και της κάθαρσης, ενώ στο «παιχνίδι» μπήκε -μοιραία- και η γάτα Ιμαλαΐων...

Να σημειωθεί ότι το hashtag #moulopoulos έγινε σε χρόνο ρεκόρ πρώτο trend στο ελληνικό Twitter.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά τιτιβίσματα για το πώς υποδέχθηκαν οι Έλληνες του διαδικτύου την είδηση για την παράδοση της τύχης του ΔΟΛ στον κ. Μουλόπουλο, ο οποίος σημειωτέον διετέλεσε επί δυο δεκαετίες διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Το Βήμα», απ’ όπου αποχώρησε όταν εξελέγη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Για το θέμα, θέση πήρε και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης μέσω του Twitter με ξεκάθαρο ειρωνικό ύφος.
Κλείσιμο



Δείτε και μερικά ακόμη tweets:

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης