Στους δρόμους οι Πυροσβέστες - Πανελλαδική κινητοποίηση στις 20 Ιανουαρίου

Στους δρόμους οι Πυροσβέστες - Πανελλαδική κινητοποίηση στις 20 Ιανουαρίου

Η Ενωση καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 20 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12 το μεσημέρι στην Αθήνα (πλατεία Ευαγγελισμού)

Στους δρόμους οι Πυροσβέστες - Πανελλαδική κινητοποίηση στις 20 Ιανουαρίου
«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μείνουμε αμέτοχοι και να παρακολουθήσουμε σαν θεατές το δυσοίωνο μέλλον μας να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας.

Το Πυροσβεστικό Σώμα έχει ανάγκη από προσλήψεις, έχει ανάγκη από ομογενοποίηση του προσωπικού του, έχει ανάγκη από αναβάθμιση των υπαλλήλων του». 

Με αυτό το μήνυμα η Ένωση Πυροσβεστών δηλώνει την ενεργή συμμετοχή του στην πανελλαδική κινητοποίηση στις 20 Ιανουαρίου. 

Κλείσιμο
Η Ενωση καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 20 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12 το μεσημέρι στην Αθήνα (πλατεία Ευαγγελισμού). Θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή των Ελλήνων. 


Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 20-01-2017 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Σε συνέχεια της από 13/01/2017 ανακοίνωσής μας, καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, να συμμετάσχουν στην ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 20 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και Ω/12:00΄ στην Αθήνα (πλατεία Ευαγγελισμού) και πορεία στην Βουλή των Ελλήνων.

   
Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μείνουμε αμέτοχοι και να παρακολουθήσουμε σαν θεατές το δυσοίωνο μέλλον μας να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας.

   
Το Πυροσβεστικό Σώμα έχει ανάγκη από προσλήψεις, έχει ανάγκη από ομογενοποίηση του προσωπικού του, έχει ανάγκη από αναβάθμιση των υπαλλήλων του με την εφαρμογή ενός σύγχρονου Βαθμολογίου κατωτέρων και όχι από οποιαδήποτε προσπάθεια κατάργησης του κανονισμού μεταθέσεων με απώτερο σκοπό την προσπάθεια νομιμοποίησης της αυθαιρεσίας και δή  μετακινήσεις πυροσβεστών προς τα αεροδρόμια που εξαγόρασε η Fraport, καθώς και τα κλιμάκια των εθνικών οδών, γεγονός που θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα στο επίπεδο πυρασφάλειας της χώρας. Η κατανομή γίνεται κάθε χρόνο για τις λειτουργικές ανάγκες των υπηρεσιών και όχι για την εξόντωση και το ξεσπίτωμα των υπαλλήλων και την περιφορά των συναδέλφων ανά το πανελλήνιο με συνεχείς μεταθέσεις και μετακινήσεις για πολλά χρόνια!

 
Καλούμε όλα τα Δ.Σ. των Ενώσεών μας να ενημερώσουν και να ενεργοποιήσουν το σύνολο των συναδέλφων ώστε να υπάρξει μαζική συμμετοχή στην ανωτέρω ένστολη διαμαρτυρία. Μόνο με δυναμική φυσική παρουσία μπορούμε να διεκδικήσουμε την αξιοπρέπειά μας.

   
Ας καταλάβει η ηγεσία μας ότι οι Πυροσβέστες δεν είναι ανειδίκευτοι εργάτες και άβουλα όντα. Αυθαιρεσίες, αλαζονικές και αιφνιδιαστικές αποφάσεις και συμπεριφορές δεν θα επιτρέψουμε να περάσουν! Ας μην ξεχνούν ότι  «όποιος σπέρνει ανέμους στο τέλος θερίζει θύελλες»!!

ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!      

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της  Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                  ΛΑΥΡΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης