Διαρρήκτες χτύπησαν τρία σπίτια στην Χαλκιδική

Διαρρήκτες χτύπησαν τρία σπίτια στην Χαλκιδική

Οι δράστες ηλικίας 33, 23 και 22 χρόνων είχαν εισβάλει διαδοχικά σε τρεις μονοκατοικίες σε διαφορετικές περιοχές της Χαλκιδικής και είχαν αρπάξει από το εσωτερικό τους ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 1.600 ευρώ

Διαρρήκτες χτύπησαν τρία σπίτια στην Χαλκιδική
Τρεις νεαροί Έλληνες κρύβονταν πίσω από τα αλλεπάλληλα κρούσματα διαρρήξεων σε σπίτια που είχαν αναστατώσει τον περασμένο Νοέμβριο τους κατοίκους της Χαλκιδικής. Τα στοιχεία ταυτότητάς τους ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νέων Μουδανιών μετά από πολύμηνη έρευνα.

Οι δράστες ηλικίας 33, 23 και 22 χρόνων είχαν εισβάλει διαδοχικά σε τρεις μονοκατοικίες σε διαφορετικές περιοχές της Χαλκιδικής και είχαν αρπάξει από το εσωτερικό τους ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 1.600 ευρώ, τα οποία δεν βρέθηκαν όταν οι αστυνομικοί εξιχνίασαν τις διαρρήξεις.

Σε βάρος των τριών νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής, αλλά δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου. Ωστόσο, η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες κλοπές.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης