Αναζητούν άλλους δυο για το μαχαίρωμα στην Φαιστό

Αναζητούν άλλους δυο για το μαχαίρωμα στην Φαιστό

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου οδηγούνται τέσσερις Πακιστανοί που συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή με πέντε ομοεθνείς τους

Αναζητούν άλλους δυο για το μαχαίρωμα στην Φαιστό
Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου οδηγούνται τέσσερις Πακιστανοί που συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή με πέντε ομοεθνείς τους και μαχαίρωσαν έναν από αυτούς, το βράδυ της Τρίτης σε περιοχή του Δήμου Φαιστού.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί αναζητούν άλλους δυο δράστες.

Οι έξι αλλοδαποί εισέβαλαν στο σπίτι όπου κατοικούν οι ομοεθνείς τους ηλικίας 26, 23, 25, 26 και 27 χρόνων και τους απείλησαν με μαχαίρια και ρόπαλα για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη και η προανάκριση συνεχίζεται από τους αστυνομικούς του τμήματος Μοιρών. Πάνω στην συμπλοκή που ακολούθησε, ένας 34χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι τον 26χρονο τραυματίζοντάς τον σοβαρά, ενώ ένας 26χρονος χτύπησε με καδρόνι τους υπόλοιπους!

Κλείσιμο
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ τα υπόλοιπα θύματα έφεραν ελαφρά τραύματα. Από τις έρευνες που ξεκίνησαν άμεσα, οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς συνέλαβαν τους τέσσερις από τους έξι δράστες ηλικίας 34, 22, 27 και 26 χρόνων που παραπέμπονται στην δικαιοσύνη. Ο 34χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οι άλλοι τρεις για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και απλή σωματική βλάβη, όπως και οι αναζητούμενοι συνεργοί τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης