Κύπρος: Επανεκλογή Γιωρκάτζη στη Λευκωσία - Ντέρμπι σε άλλους μεγάλους δήμους

Κύπρος: Επανεκλογή Γιωρκάτζη στη Λευκωσία - Ντέρμπι σε άλλους μεγάλους δήμους

Ο κ. Γιωρκάτζης υποστηρίχθηκε από όλα τα κόμματα πλην του ΑΚΕΛ, το οποίο στήριξε την υποψηφιότητα Σταυρινίδη 

Κύπρος: Επανεκλογή Γιωρκάτζη στη Λευκωσία - Ντέρμπι σε άλλους μεγάλους δήμους
Δημοτικές εκλογές σήμερα στην Κύπρο. Ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης επανεκλέγεται σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα Δήμαρχος Λευκωσίας, καθώς η διαφορά του από τον Παναγιώτη Σταυρινίδη είναι αρκετά σημαντική. Ο κ. Γιωρκάτζης υποστηρίχθηκε από όλα τα κόμματα πλην του ΑΚΕΛ, το οποίο στήριξε την υποψηφιότητα Σταυρινίδη.

Στη Λεμεσό ο νυν Δήμαρχος Ανδρέας Χρίστου αν και αναμενόταν σύμφωνα με τις μετρήσεις να κερδίσει με άνεση φαίνεται να έχει μικρή διαφορά από τον Νίκο Νικολαίδη. Ο κ. Χρίστου υποστηρίζεται από όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, ο οποίος στήριξε την υποψηφιότητα Νικολαίδη ο οποίος είναι πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής της ΕΔΕΚ.

Στη Πάφο όλα δείχνουν επανεκλογή του Δημάρχου Φαίδωνος Φαίδωνος που υποστηρίζεται από τον ΔΗΣΥ, ενώ στη Λάρνακα προηγείται ο Ανδρέας Βύρας που στηρίζεται από το ΑΚΕΛ.
Σύμφωνα με τον Γενικό Έφορο Εκλογών Κωνσταντίνο Νικολαϊδη, η αποχή ανήλθες στο 37,7%. Η προσέλευση στη Λευκωσία ήταν 57,6%, στη Λεμεσό 56,2%, στην Αμμόχωστο 72,5%, στη Λάρνακα 72,3% και στην Πάφο 74%. 
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης