Αλβανός αγόραζε εισιτήρια για το γήπεδο με πλαστά ευρώ

Αλβανός αγόραζε εισιτήρια για το γήπεδο με πλαστά ευρώ

Τα τρία πλαστά χαρτονομίσματα βρέθηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών και κατασχέθηκαν, ενώ εξετάζεται αν ο 44χρονος αλλοδαπός έχει διοχετεύσει και άλλα στην αγορά 

Αλβανός αγόραζε εισιτήρια για το γήπεδο με πλαστά ευρώ
Φανατικός φίλαθλος ήταν ένας 44χρονος, αλλά δεν διέθετε χρήματα για να αγοράζει τα εισιτήρια που θα του έδιναν την δυνατότητα να παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας του στη Λευκίμμη της Κέρκυρας. Έτσι, έφτιαξε... δικό του χρήμα πλαστογραφώντας χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

Την περασμένη Κυριακή, ο 44χρονος Αλβανός εντοπίστηκε μόλις πλήρωσε με «μαϊμού» χαρτονόμισμα στα εκδοτήρια εισιτηρίων του γηπέδου της Λευκίμμης και συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Στην προανάκριση παραδέχθηκε ότι είχε αγοράσει εισιτήρια με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ σε γήπεδα της ίδιας περιοχής το περασμένο Σάββατο και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

Τα τρία πλαστά χαρτονομίσματα βρέθηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών και κατασχέθηκαν, ενώ εξετάζεται αν ο 44χρονος αλλοδαπός έχει διοχετεύσει και άλλα στην αγορά του νησιού. Στο μεταξύ, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας ο οποίος του άσκησε δίωξη για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης