Ρόδος: 8 χρόνια φυλακή σε 35χρονο για αποπλάνηση ανηλίκου

Ρόδος: 8 χρόνια φυλακή σε 35χρονο για αποπλάνηση ανηλίκου

Ο δράστης συνερεύθηκε ερωτικά με την ανήλικη, η οποία το 2012 δεν είχε συμπληρώσει τα 14 χρόνια της

Ρόδος: 8 χρόνια φυλακή σε 35χρονο για αποπλάνηση ανηλίκου
Σε κάθειρξη 8 ετών καταδικάστηκε χθες ερήμην από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου, 35χρονος Καλύμνιος, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ενός κοριτσιού που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 χρόνια του!

Αν και ενώπιον του δικαστηρίου ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε, η υπόθεση εκδικάστηκε κανονικά όπως εάν ήταν παρών και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 8 ετών με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί, σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω με το οποίο η υπόθεση παραπέμφθηκε σε δίκη, τον Γενάρη του 2012 στην Κάλυμνο σε συγγενικό σπίτι του 35χρονου. Εκεί ο φερόμενος ως δράστης συνερεύθηκε ερωτικά με την ανήλικη, η οποία το συγκεκριμένο διάστημα δεν είχε συμπληρώσει τα 14 χρόνια της!

Σε βάρος του 35χρονου ακολούθησε καταγγελία και η άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος. Μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος είχε αφεθεί ελεύθερος με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Πηγή: www.rodiaki.gr
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης