Δεκαπεντάχρονος συνελήφθη για διαρρήξεις στο Αιτωλικό

Δεκαπεντάχρονος συνελήφθη για διαρρήξεις στο Αιτωλικό

Ο ανήλικος είχε τρυπώσει τον περασμένο Αύγουστο στο σπίτι ενός 80χρονου και είχε αρπάξει από μέσα 100 ευρώ και τρία κινητά αξίας 100 ευρώ

Δεκαπεντάχρονος συνελήφθη για διαρρήξεις στο Αιτωλικό
Ξεχασμένες ακόμη και από τα... θύματα ήταν κάποιες από τις συνολικά τέσσερις διαρρήξεις σε σπίτια της Αιτωλοακαρνανίας που εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς των τμημάτων Αιτωλικού και Αστακού! Όλες είχαν διαπραχθεί από διαφορετικούς δράστες, ενώ στην πιο πρόσφατη από αυτές «πρωταγωνιστής» ήταν ένα 15χρονο αγόρι!

Ο ανήλικος Έλληνας είχε τρυπώσει τον περασμένο Αύγουστο στο σπίτι ενός 80χρονου στον Άγιο Ιωάννη Αιτωλικού και είχε αρπάξει από μέσα 100 ευρώ και τρία κινητά αξίας 100 ευρώ. Σε βάρος του 15χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ και οι γονείς του κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. 

Σχετικά πρόσφατη ήταν και η διάρρηξη για την οποία κατηγορείται ένας 20χρονος Έλληνας, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως αυτός που είχε εισβάλει στο σπίτι μιας 83χρονης στην κοινότητα Βλυζιανά του Αστακού τον περασμένο Μάρτιο και είχε κλέψει ποσό ύψους 250 ευρώ. Και αυτή η δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Κλείσιμο
Για τις άλλες δυο παλιότερες διαρρήξεις, ταυτοποιήθηκαν δυο Αλβανοί και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Στη μια από αυτές, που έγινε μεταξύ 16 Νοεμβρίου και 27 Δεκεμβρίου του 2012 στο Αγγελόκαστρο, ένας 27χρονος αλλοδαπός διέρρηξε την εξοχική κατοικία ενός 50χρονου και «σήκωσε» ηλεκτρικές συσκευές και ρούχα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ. 

Στην τελευταία περίπτωση, ένας 44χρονος Αλβανός εισέβαλε την Παραμονή Χριστουγέννων του 2013, στο εσωτερικό του σπιτιού ενός 83χρονου στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας και άρπαξε 1.500 ευρώ, ένα κινητό και κοσμήματα αξίας 500 ευρώ. Και γι' αυτόν υποβλήθηκε δικογραφία στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης