Λαμία: Άγνωστος επιτέθηκε σε δύο γυναίκες

Λαμία: Άγνωστος επιτέθηκε σε δύο γυναίκες

Μόλις πέρασαν μπροστά του, τις ακολούθησε και όταν εκείνες παραμέρισαν νομίζοντας ότι θα τις προσπερνούσε, άρπαξε με δύναμη τη μια κοπέλα και την τράβηξε προς το μέρος του

Λαμία: Άγνωστος επιτέθηκε σε δύο γυναίκες
«Χτενίζουν» τη Λαμία οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν τον μικροκαμωμένο άγνωστο άνδρα ο οποίος προσπάθησε να επιτεθεί με άγνωστο σκοπό σε δύο νεαρές γυναίκες σε κεντρικό δρόμο της πόλης, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για σάτυρο ή για επίδοξο ληστή.

Οι δυο κοπέλες πήγαιναν προς το αυτοκίνητό τους το βράδυ της Τρίτης, όταν είδαν έναν άνδρα μετρίου αναστήματος, καστανό, με αραιό μουστάκι και μουσάκι, τζιν παντελόνι και μαύρο μπουφάν με γκρι κουκούλα από φούτερ να καπνίζει καθισμένος στην άκρη του δρόμου. Μόλις πέρασαν μπροστά του, τις ακολούθησε και όταν εκείνες παραμέρισαν νομίζοντας ότι θα τις προσπερνούσε, άρπαξε με δύναμη τη μια κοπέλα και την τράβηξε προς το μέρος του.

Η άμεση αντίδραση των δυο γυναικών, που άρχισαν να καλούν σε βοήθεια ενώ ταυτόχρονα τον έσπρωχναν, πανικόβαλε τον δράστη που έσπευσε να εξαφανιστεί τρέχοντας. Ωστόσο, η περιγραφή που έδωσαν τα παρ' ολίγον θύματα στους αστυνομικούς είναι λεπτομερής και θεωρείται θέμα χρόνου να εντοπιστεί.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης