Οπλοστάσιο για… πόλεμο σε σπίτι στην Φαιστό

Οπλοστάσιο για… πόλεμο σε σπίτι στην Φαιστό

Όλα τα όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι του 43χρονου κατασχέθηκαν και τα πυροβόλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση ώστε να εξακριβωθεί αν και πού είχαν χρησιμοποιηθεί

Οπλοστάσιο για… πόλεμο σε σπίτι στην Φαιστό
Μπορούσε να ξεκινήσει… πόλεμο ο 43χρονος κάτοχος ενός παράνομου οπλοστασίου που εντοπίστηκε ύστερα από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. Μεσαράς στην κατοικία του σε περιοχή του Δήμου Φαιστού στο Ηράκλειο!

Ο δράστης είχε στην κατοχή του ένα πολεμικό τυφέκιο, τρία πιστόλια, μια καραμπίνα με ενσωματωμένη διόπτρα, δύο αεροβόλα το ένα με διόπτρα, δέκα γεμιστήρες, 850 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, πέντε θήκες όπλων, δύο συσκευασίες με φυσίγγια αεροβόλου όπλου, και τέσσερις αμπούλες αεροβόλου όπλου.

Όλα τα όπλα κατασχέθηκαν και τα πυροβόλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση ώστε να εξακριβωθεί αν και πού είχαν χρησιμοποιηθεί, ενώ ο 43χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή. ΟΙ αστυνομικοί του τμήματος Μοιρών διενεργούν προανάκριση για να διαπιστώσουν αν εμπλέκεται και σε άλλες παρανομίες.

Κλείσιμο
*** Στην αγροικία του σε περιοχή του Βόλου συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 69χρονος, μετά από έρευνα κατά την οποία βρέθηκαν δυο κυνηγετικά όπλα που κατείχε παράνομα και έξι φυσίγγια. Τα όπλα κατασχέθηκαν και ο ηλικιωμένος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου κατηγορούμενος για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης