Μη χάσετε το Θέμα με μοναδικές προσφορές

Μη χάσετε το Θέμα με μοναδικές προσφορές

Μη χάσετε το Θέμα με μοναδικές προσφορές

Αυτή την Κυριακή

Μη χάσετε το Πρώτο Θέμα

με ακόμη μεγαλύτερες προσφορές για όλη την οικογένεια!

Κλείσιμο

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα

2.  Μία δωροεπιταγή 5 ευρώ για όλες τις αγορές σας στα καταστήματα My market                  

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Μη χάσετε με το ΘΕΜΑ

τη Δωροεπιταγή 5 €

για τις αγορές σας

στα καταστήματα My market

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

Και αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ στηρίζει με πράξεις τα ελληνικά νοικοκυριά!

Το Πρώτο ΘΕΜΑ συνεχίζει τη στρατηγική συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ-μάρκετ My market.  Έτσι, και αυτή την Κυριακή στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  μία δωροεπιταγή αξίας 5 ευρώ για αγορές από τα συγκεκριμένα σούπερ μάρκετ.
Εσείς πρέπει απλά να κόψετε τη δωροεπιταγή, να επισκεφτείτε ένα από τα 220 καταστήματα
My market, για να απολαύσετε τη φανταστική εμπειρία των αγορών σας σε έναν κόσμο φρεσκάδας, μοναδικής ποικιλίας και ασυναγώνιστων τιμών.

ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΤΕ ΕΩΣ ΤΡΕΙΣ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Σημαντική καινοτομία της νέας, αποκλειστικής προσφοράς του Πρώτου ΘΕΜΑτος σε συνεργασία με τα My market  είναι ότι δεν περιορίζεται η εξαργύρωση της έκπτωσης σε μία δωροεπιταγή ανά αναγνώστη με κάρτα μέλους του σούπερ μάρκετ, όπως στο παρελθόν. Αντιθέτως, τα ταμεία των My market δέχονται έως και τρία κουπόνια ανά καταναλωτή.

Για παράδειγμα, κάνοντας ψώνια αξίας 25 ευρώ κερδίζετε 5€, με ψώνια αξίας 50 ευρώ κερδίζετε 10€ και με ψώνια αξίας 75€ ευρώ μπορείτε να κερδίσετε 15€. Δηλαδή, κάθε αναγνώστης του Πρώτου ΘΕΜΑτος δικαιούται να εξαργυρώσει έως τρεις (3) δωροεπιταγές, χωρίς φυσικά αυτό να είναι υποχρεωτικό. Μπορείτε λοιπόν να πάρετε μόνο μία εφημερίδα των 2€ ή 4,25€ και να εξαργυρώσετε τη δωροεπιταγή των 5 ευρώ στα καταστήματα My market.

My market, μία 100% ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ!
Η καινούργια μεγάλη και αποκλειστική προσφορά του Πρώτου ΘΕΜΑτος σχεδιάστηκε, όχι μόνο με γνώμονα τα οικονομικά στοιχεία, αλλά και με βάση το προφίλ της συγκεκριμένης αλυσίσας σούπερ μάρκετ. Με ένα δίκτυο 220 καταστημάτων σε ολόκληρη τη χώρα (το οποίο, μάλιστα, συνεχώς διευρύνεται), με συνεχείς ανεφοδιασμούς, ώστε να διασφαλίζεται η επάρκεια προϊόντων, με ποικιλία ειδών και αφθονία στα μονίμως γεμάτα ράφια τους, τα My market καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές που θέτει το Πρώτο ΘΕΜΑ, προκειμένου η προσφορά μέσω των κουπονιών να λειτουργήσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επιπλέον, τα My market είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία απασχολεί περίπου 9.000 υπαλλήλους, ενώ επιλέγει τους προμηθευτές της δίνοντας μεγάλη προσοχή στη στήριξη της εγχώριας παραγωγής. Με πολύ αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, τα προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών από όλη τη χώρα, καταλήγουν στα ράφια των My market, της εταιρείας που διαγράφει εντυπωσιακή πορεία στον τομέα των ελληνικών σούπερ-μάρκετ, καθώς μετρά ήδη 40 χρόνια λειτουργίας. Να σημειώσουμε ότι αυτή την εποχή θα βρείτε καταπληκτικές προσφορές και εξαιρετικές τιμές σε χιλιάδες προϊόντα στην ανανεωμένη ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Το ότι το κουπόνι για το σούπερ-μάρκετ επιστρέφει στο Πρώτο ΘΕΜΑ λοιπόν είναι σημαντικό γεγονός. Εξίσου όμως σημαντικό είναι το γεγονός ότι κάθε κουπόνι για τα ψώνια της οικογένειας στα My market «επιστρέφει» επίσης 5€ στο πορτοφόλι κάθε αναγνώστη του Πρώτου ΘΕΜΑτος. Είμαστε βέβαιοι ότι και η νέα μας προσφορά στηρίζει την ελληνική οικογένεια σε εποχές οικονομικής κρίσης.

Μην το χάσετε!






3. Το ανατρεπτικό μυθιστόρημα “Ένας φωτεινός χειμώνας” της Έφης Τσιρώνη

      (μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή

με το ΘΕΜΑ

το  συγκλονιστικό μυθιστόρημα

της Έφης Τσιρώνη

“Ένας φωτεινός χειμώνας”


Μια τραγική ιστορία ενηλικίωσης, λυρική και παράδοξα λυτρωτική, όπως οι όλες οι γνήσιες τραγωδίες. Ένα τολμηρό, πολυεπίπεδο ανάγνωσμα γεμάτο καταιγιστικές ανατροπές, εμμονές, προδοσίες, θάνατο, απελευθέρωση.

Πόσα μπορούν να χωρέσουν μέσα σε Έναν Φωτεινό Χειμώνα; Χορός, έρωτας, πάθος, τραγικά διλήμματα -και κυρίως μια σχέση πέρα από τα όρια. Ο μύθος του βιβλίου της Έφης Τσιρώνη πλέκεται γύρω από τρεις γυναίκες, οι οποίες παραμένουν ενωμένες ως το θάνατο -και ίσως ακόμη και πέρα από αυτόν.

Το μυθιστόρημα αφηγείται την ιστορία μιας νέας γυναίκας και της πάλης της με τα φαντάσματα του παρελθόντος, για την επιθυμία της να σπάσει τα στεγανά, να βρει τον εαυτό της μέσα από τον έρωτα και την τέχνη, να απελευθερώσει και εντέλει να απελευθερωθεί από τους δύο καθρέφτες της ζωής της: Τη μητέρα και την ερωμένη της.

Όταν η εικοσιεφτάχρονη Τζο Μαυρουδή, κόρη μιας βυθισμένης στην κατάθλιψη πρώην πρίμα μπαλαρίνας, γνωρίζει τη διάσημη κλασική χορεύτρια και δασκάλα Ηλέκτρα Θεοφάνους, μια γοητευτική αλλά σκοτεινή και αδιάλλακτη σαρανταπεντάχρονη, ο κόσμος της κλονίζεται συθέμελα.

Η Ηλέκτρα θα γίνει η σκέπη και η Νέμεσή της Τζο, η αλχημίστρια που θα κατορθώσει να ανοίξει το κλειστό στρείδι της ύπαρξής της, η χαρισματική δασκάλα που θα ζωντανέψει το ξεχασμένο πάθος της ηρωίδας για το μπαλέτο, η πρωθιέρεια που θα τη μυήσει στις απρόσμενες απολαύσεις του ομόφυλου έρωτα. Όλα όμως έχουν ένα τίμημα, και, στο τέλος, η Ηλέκτρα θα ζητήσει το υψηλότερο. Μεταμορφωμένη σε άγγελο θανάτου, η Τζο θα γίνει πρόθυμη συνεργός σε ένα έγκλημα εξιλασμού και απελευθέρωσης –και μάλιστα διπλό.

Μην χάσετε αυτή την Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ και το συγκλονιστικό μυθιστόρημα «Ένας φωτεινός χειμώνας» της Έφης Τσιρώνη.

 

(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Μην τo χάσετε!





4. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την πρεμιέρα της λαμπερής μουσικής παράστασης ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ – ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ «Στον καθρέφτη του Παλλάς» με ένα τηλεφώνημα!

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

Αυτή την Κυριακή

κάντε κράτηση τηλεφωνικά και

αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός

για την πρεμιέρα της λαμπερής μουσικής παράστασης

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ-ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ «Στον καθρέφτη του Παλλάς»

στις 31 Δεκεμβρίου


Με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 27 Νοεμβρίου αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την πρεμιέρα της λαμπερής μουσικής παράστασης που παρουσιάζουν τα Αθηναϊκά Θέατρα στο Παλλάς και συμμετοχή στο μεγάλο πάρτι στη στοά του Citylink στις 31 Δεκεμβρίου μετά την παράσταση.

Αυτή την Κυριακή 27 Νοεμβρίου λοιπόν, στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για τη συγκεκριμένη παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Εσείς πολύ απλά :

  • κόψτε το κουπόνι και
  • τηλεφωνήστε στο 211-1000365 -για να κάνετε την κράτησή σας- καθημερινά 09:00 - 21:00 μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία του θεάτρου . Η προσφορά ισχύει μόνο για τη πρεμιέρα της παράστασης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (31.12.2016), εξαρτάται από την διαθεσιμότητα και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων.

 

Λίγα λόγια για το φαντασμαγορικό υπερθέαμα

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ-ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ – «Στον Καθρέφτη του Παλλάς»

Σκηνοθεσία : Σταμάτης Φασουλής

Κείμενα : Γιάννης Ξανθούλης

Μουσική Ενορχήστρωση – Τραγούδια : Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Χορογραφίες : Δημήτρης Παπάζογλου

Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα ξεκινάει Παραμονή Πρωτοχρονιάς (31/12/2016) στο Παλλάς!

Η μεγάλη κυρία του τραγουδιού, η Μαρινέλλα, συναντά τον μεγαλύτερο showman με τα χίλια πρόσωπα, τον Τάκη Ζαχαράτο, στη σκηνή του ΠΑΛΛΑΣ, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.

Τα κείμενα υπογράφει ο Γιάννης Ξανθούλης, τη μουσική της παράστασης γράφει και ενορχηστρώνει ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, τις χορογραφίες ετοιμάζει ο Δημήτρης Παπάζογλου, τα σκηνικά ο Γιώργος Γαβαλάς και τα κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη.

Μαζί τους 12 νέα, ταλαντούχα παιδιά που χορεύουν και τραγουδούν με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας.

Τη Μαρινέλλα και τον Ζαχαράτο πλαισιώνουν 12 νέα ταλαντούχα παιδιά που χορεύουν και τραγουδούν με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας.

Για 20 μόνο παραστάσεις.

Απαραίτητη προυπόθεση η  προσκόμιση του κουπονιού. 

 

και … δύο αγαπημένα περιοδικά που αξίζει να διαβάσετε! Ένα για τη γυναίκα και ένα για τους stars :

(μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)





5. Το VOTRE BEAUTE΄,  ένα από τα σημαντικότερα μηνιαία γυναικεία περιοδικά με παγκόσμια κυκλοφορία έρχεται επίσης κοντά σας με το Πρώτο Θέμα αυτής της Κυριακής. 





6. Το νέο τεύχος του αγαπημένου περιοδικού People με όλα τα νέα των σταρ στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα.

Στο PEOPLE κάθε εβδομάδα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα των σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες και να απολαύσετε μεγάλες αποκλειστικότητες.

Διαβάστε στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :

Γιώργος Μαζωνάκης

«Θέλω να αποκτήσω παιδί». Λίγες μέρες πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του στο ολοκαίνουριο και άκρως εντυπωσιακό Σημείο G, ο αγαπημένος τραγουδιστής μιλάει στο People για ό, τι από ένα σκοτεινό παρελθόν φώτισε το παρόν, αποκαλύπτει τι ισχύει όσον αφορά τη σχέση του με τη χορεύτρια-γυμνάστρια Μαρία Δελόγκα, εξηγεί το λόγο που θέλει να αποκτήσει παιδί και παίρνει θέση για τα μουσικά talent shows και την ενδεχόμενη συμμετοχή του σε αυτά.

Στο Χριστουγεννιάτικό Party του People!

Το People μαζί με πλήθος αγαπημένων Ελλήνων καλωσόρισε την εορταστική περίοδο σε ένα πάρτι που πασπάλισε με θετική ενέργεια το κέντρο της πόλης!

Tom Ford

O σχεδιαστής και σκηνοθέτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο The Jess Cagle Interview, περιγράφει πώς επιβίωσε από το bullying που δεχόταν μικρός, πως ανακάλυψε πως είναι gay, την ανάγκη του να γίνει πατέρας –κάτι που κατάφερε, αλλά και ποιο είναι το μυστικό για μακροχροχρόνια σχέση, αφού η σχέση του με τον σύζυγό του κρατά 30 χρόνια.

Sergei Polunin
Ο νεαρότερος χορευτής του Βασιλικού Μπαλέτου του Λονδίνου, «ο διάδοχος του Nureyev» και το «κακό παιδί του χορού» έχει ζήσει τα πάντα στη ζωή του: Αναγνώριση, δόξα, καταχρήσεις. Λίγο πριν εμφανιστεί στη σκηνή του Παλλάς με τη χορεύτρια σύντροφό του, Natalia Osipova, μιλάει αποκλειστικά στο
People για τα πέτρινα χρόνια στην Ουκρανία, την τοξική σχέση των γονιών του και τη γιαγιά του, που για δέκα χρόνια δούλευε στην Ελλάδα και έστελνε τα χρήματα για να τους βοηθήσει οικονομικά.

Dwayne Johnson, ο Sexiest Man Alive

Το People τον ανακήρυξε πιο sexy άνδρα του κόσμου για το 2016, αφού πριν έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός παγκοσμίως. Εκείνος διηγείται άγνωστες ιστορίες από τα παιδικά του χρόνια στη Χαβάη, τη ζωή με τη μακροχρόνια σύντροφό του και την εννιά μηνών κόρη τους.

Γιώργος Τσαλίκης

Ο αγαπημένος τραγουδιστής στην πιο ώριμη φάση του, μιλάει για τα αγόριά του που μεγαλώνουν, τις νέες αγωνίες για τη σχέση του με τον μεγαλύτερο, έφηβο πια, γιο του, ​

το γάμο του με τη Δώρα και τη διακριτικότητα που χαρακτηρίζει την οικογένεια. Τι απαντά για την πολύχρονη απουσία του από τα Βραβεία MAD και

όσααποκαλύπτει γιατον άγνωστο διάλογο με τον πατέρα του Παντελή Παντελίδη στην κηδεία του αδικοχαμένου καλλιτέχνη.

Λόλα Νταϊφά

Η συναρπαστική ζωή της σιδηράς κυρίας των δημοσίων σχέσεων μέσα από διηγήσεις και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Τι θυμάται από τη θητεία της στον Ολυμπιακό, όταν και έγινε η πρώτη γυναίκα υψηλόβαθμο στέλεχος σε ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα, οι απολαυστικές διηγήσεις από το χτίσιμο του ΑΝΤ1 και το ιστορικό λεύκωμα που μόλις κυκλοφόρησε βασιμένο στη σπάνια συλλογή της από ιστορικά πιάτα που "διηγούνται" την ιστορία της Ελλάδας και εκείνη κατάφερε να αποκτήσει μετά από επίμονη αναζήτηση -και περιστατικά που θα θυμάται για χρόνια.​




Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν το "Θέμα" χωρίς τις προσφορές (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2. Μία δωροεπιταγή 5 ευρώ για όλες τις αγορές σας στα καταστήματα My market   

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Μη χάσετε με το ΘΕΜΑ

τη Δωροεπιταγή 5 €

για τις αγορές σας

στα καταστήματα My market

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

Και αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ στηρίζει με πράξεις τα ελληνικά νοικοκυριά!

Το Πρώτο ΘΕΜΑ συνεχίζει τη στρατηγική συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ-μάρκετ My market.  Έτσι, και αυτή την Κυριακή στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  μία δωροεπιταγή αξίας 5 ευρώ για αγορές από τα συγκεκριμένα σούπερ μάρκετ.
Εσείς πρέπει απλά να κόψετε τη δωροεπιταγή, να επισκεφτείτε ένα από τα 220 καταστήματα
My market, για να απολαύσετε τη φανταστική εμπειρία των αγορών σας σε έναν κόσμο φρεσκάδας, μοναδικής ποικιλίας και ασυναγώνιστων τιμών.

ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΤΕ ΕΩΣ ΤΡΕΙΣ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Σημαντική καινοτομία της νέας, αποκλειστικής προσφοράς του Πρώτου ΘΕΜΑτος σε συνεργασία με τα My market  είναι ότι δεν περιορίζεται η εξαργύρωση της έκπτωσης σε μία δωροεπιταγή ανά αναγνώστη με κάρτα μέλους του σούπερ μάρκετ, όπως στο παρελθόν. Αντιθέτως, τα ταμεία των My market δέχονται έως και τρία κουπόνια ανά καταναλωτή.

Για παράδειγμα, κάνοντας ψώνια αξίας 25 ευρώ κερδίζετε 5€, με ψώνια αξίας 50 ευρώ κερδίζετε 10€ και με ψώνια αξίας 75€ ευρώ μπορείτε να κερδίσετε 15€. Δηλαδή, κάθε αναγνώστης του Πρώτου ΘΕΜΑτος δικαιούται να εξαργυρώσει έως τρεις (3) δωροεπιταγές, χωρίς φυσικά αυτό να είναι υποχρεωτικό. Μπορείτε λοιπόν να πάρετε μόνο μία εφημερίδα των 2€ ή 4,25€ και να εξαργυρώσετε τη δωροεπιταγή των 5 ευρώ στα καταστήματα My market.

My market, μία 100% ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ!
Η καινούργια μεγάλη και αποκλειστική προσφορά του Πρώτου ΘΕΜΑτος σχεδιάστηκε, όχι μόνο με γνώμονα τα οικονομικά στοιχεία, αλλά και με βάση το προφίλ της συγκεκριμένης αλυσίσας σούπερ μάρκετ. Με ένα δίκτυο 220 καταστημάτων σε ολόκληρη τη χώρα (το οποίο, μάλιστα, συνεχώς διευρύνεται), με συνεχείς ανεφοδιασμούς, ώστε να διασφαλίζεται η επάρκεια προϊόντων, με ποικιλία ειδών και αφθονία στα μονίμως γεμάτα ράφια τους, τα My market καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές που θέτει το Πρώτο ΘΕΜΑ, προκειμένου η προσφορά μέσω των κουπονιών να λειτουργήσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επιπλέον, τα My market είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία απασχολεί περίπου 9.000 υπαλλήλους, ενώ επιλέγει τους προμηθευτές της δίνοντας μεγάλη προσοχή στη στήριξη της εγχώριας παραγωγής. Με πολύ αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, τα προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών από όλη τη χώρα, καταλήγουν στα ράφια των My market, της εταιρείας που διαγράφει εντυπωσιακή πορεία στον τομέα των ελληνικών σούπερ-μάρκετ, καθώς μετρά ήδη 40 χρόνια λειτουργίας. Να σημειώσουμε ότι αυτή την εποχή θα βρείτε καταπληκτικές προσφορές και εξαιρετικές τιμές σε χιλιάδες προϊόντα στην ανανεωμένη ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Το ότι το κουπόνι για το σούπερ-μάρκετ επιστρέφει στο Πρώτο ΘΕΜΑ λοιπόν είναι σημαντικό γεγονός. Εξίσου όμως σημαντικό είναι το γεγονός ότι κάθε κουπόνι για τα ψώνια της οικογένειας στα My market «επιστρέφει» επίσης 5€ στο πορτοφόλι κάθε αναγνώστη του Πρώτου ΘΕΜΑτος. Είμαστε βέβαιοι ότι και η νέα μας προσφορά στηρίζει την ελληνική οικογένεια σε εποχές οικονομικής κρίσης.

Μην το χάσετε!


3. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την πρεμιέρα του φαντασμαγορικού μιούζικαλ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ – ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ «Στον καθρέφτη του Παλλάς» με ένα τηλεφώνημα!

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

Αυτή την Κυριακή

κάντε κράτηση τηλεφωνικά και

αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός

για την πρεμιέρα του φαντασμαγορικού μιούζικαλ

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ-ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ «Στον καθρέφτη του Παλλάς»

στις 31 Δεκεμβρίου


Με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 27 Νοεμβρίου αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την πρεμιέρα του φαντασμαγορικού μιούζικαλ που παρουσιάζουν τα Αθηναϊκά Θέατρα στο Παλλάς και συμμετοχή στο μεγάλο πάρτι στη στοά του Citylink στις 31 Δεκεμβρίου μετά την παράσταση.

Αυτή την Κυριακή 27 Νοεμβρίου λοιπόν, στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για τη συγκεκριμένη παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Εσείς πολύ απλά :

  • κόψτε το κουπόνι και
  • τηλεφωνήστε στο 211-1000365 -για να κάνετε την κράτησή σας- καθημερινά 09:00 - 21:00 μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία του θεάτρου . Η προσφορά ισχύει μόνο για τη πρεμιέρα της παράστασης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (31.12.2016), εξαρτάται από την διαθεσιμότητα και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων.

 

Λίγα λόγια για το φαντασμαγορικό υπερθέαμα

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ-ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ – «Στον Καθρέφτη του Παλλάς»

Σκηνοθεσία : Σταμάτης Φασουλής

Κείμενα : Γιάννης Ξανθούλης

Μουσική Ενορχήστρωση – Τραγούδια : Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Χορογραφίες : Δημήτρης Παπάζογλου

Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα ξεκινάει Παραμονή Πρωτοχρονιάς (31/12/2016) στο Παλλάς!

Η μεγάλη κυρία του τραγουδιού, η Μαρινέλλα, συναντά τον μεγαλύτερο showman με τα χίλια πρόσωπα, τον Τάκη Ζαχαράτο, στη σκηνή του ΠΑΛΛΑΣ, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.

Τα κείμενα υπογράφει ο Γιάννης Ξανθούλης, τη μουσική της παράστασης γράφει και ενορχηστρώνει ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, τις χορογραφίες ετοιμάζει ο Δημήτρης Παπάζογλου, τα σκηνικά ο Γιώργος Γαβαλάς και τα κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη.

Μαζί τους 12 νέα, ταλαντούχα παιδιά που χορεύουν και τραγουδούν με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας.

Τη Μαρινέλλα και τον Ζαχαράτο πλαισιώνουν 12 νέα ταλαντούχα παιδιά που χορεύουν και τραγουδούν με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας.

Για 20 μόνο παραστάσεις.

Απαραίτητη προυπόθεση η  προσκόμιση του κουπονιού. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης