Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του Κωστή Στεφανόπουλου

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του Κωστή Στεφανόπουλου

Δεν ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή και παρουσιάζει ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων - Πάσχει από αμφοτερόπλευρη πνευμονία

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του Κωστή Στεφανόπουλου
Επιδεινούμενη βαίνει η κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν».

Ο κ. Στεφανόπουλος ο οποίος νοσηλεύεται από το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου είναι σε κρίσιμη κατάσταση και πλέον πολλές λειτουργίες του εμφανίζουν ανεπάρκεια.

Η διάγνωση των γιατρών είναι ότι ο Κωστής Στεφανόπουλος έχει αμφοτερόπλευρη πνευμονία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οργανισμός του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας δεν ανταποκρίνεται στην εντατική φαρμακευτική αγωγή.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό Αντώνιο Δημητρακόπουλο, τομεάρχη Παθολογικού Τομέα του «Ερρίκος Ντυνάν», και διευθυντή του Γ΄ Παθολογικού Τμήματος, ο κ. Στεφανόπουλος, εισήχθη στο Νοσοκομείο, «με εμπύρετο και σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια. Κλινικά και απεικονιστικά διαπιστώθηκε ότι πάσχει από αμφοτερόπλευρη πνευμονία εξ εισροφήσεως. Παρά την εντατική θεραπευτική αγωγή, η κλινική του εικόνα βαίνει επιδεινούμενη με ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων».

Αυτό που προβληματίζει επιπλέον τους θεράποντες γιατρούς είναι ότι η υγεία του 90χρονου πολιτικού είναι ήδη επιβαρυμένη από άλλα προβλήματα υγείας που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης