Ένοπλος Αλβανός διακινούσε χασίς στην Καβάλα

Ένοπλος Αλβανός διακινούσε χασίς στην Καβάλα

Στο σπίτι του κατασχέθηκε ένα τσαντάκι μεταφοράς οπλισμού που είχε μέσα ένα πιστόλι κρότου με εννέα φυσίγγια, 30 φυσίγγια διαμετρήματος 9 χιλιοστών και δυο γεμιστήρες

Ένοπλος Αλβανός διακινούσε χασίς στην Καβάλα
Έπαιρνε τα μέτρα του έχοντας μαζί του και οπλισμό ένας Αλβανός, για το ενδεχόμενο να τον ακολουθούσε κάποιος κρυφά στην «καβάντζα» όπου έκρυβε τα ναρκωτικά που διακινούσε σε μια θαμνώδη περιοχή κοντά στο σπίτι του στην κοινότητα Κάριανη της Καβάλας.

Ωστόσο, η συντονισμένη επιχείρηση που οργανώθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, της ΟΠΚΕ και του σταθμού Ορφανίου μετά από πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον 37χρονο αλλοδαπό. Στο σπίτι του κατασχέθηκε ένα τσαντάκι μεταφοράς οπλισμού που είχε μέσα ένα πιστόλι κρότου με εννέα φυσίγγια, 30 φυσίγγια διαμετρήματος 9 χιλιοστών και δυο γεμιστήρες. 

Ο εκπαιδευμένος σκύλος των αστυνομικών κατάφερε να εντοπίσει μέσα στους θάμνους την κρυψώνα, που είχε μέσα πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 593,6 γραμμαρίων.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 37χρονο και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας που του απήγγειλε κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης